tipdesign.cz - široká nabídka nábytku

Neměli byste přehlédnout

Prostorná sedací souprava BARCELONA usadí početnější rodinu i větší návštěvu. Sedák z vysoce kvalitní studené pěny je potažen tkaninou sametového vzhledu, což působí atraktivním dojmem. Sedačka zvládne nejen hosty usadit, ale v případě potřeby lze sedačku rozložit na lůžko pro příležitostné spaní. Integrovaný úložný prostor poskytne útočiště lůžkovinám, které budete mít v případě potřeby hned po ruce. I udržení pořádku pod sedačkou zvládnete hravě díky vyšším nožkám z masivního dubu. Sedačka BARCELONA je v mnoha směrech „rodinný typ“ a snadno s ní vytvoříte příjemný kout, kde si můžete bez obav užívat odpolední siestu nebo večerní pohodu a být prostě spolu.

28 999 Kč

Jídelní židle NILA 10 je jednoduchá, ale praktická. Konstrukce židle je z masivního bukového dřeva, které dodává židli potřebnou stabilitu. Sedák je polstrovaný a zajišťuje dostatečné pohodlí při sezení. Židle je lakovaná a doplní váš interiér o funkční kus nábytku.

1 499 Kč

Široká komoda se zásuvkami z kolekce Kato – moderní minimalistický design nábytku v barvě bílá/antracit doplňují bílé linie s rafinovaně zabudovaným LED osvětlením, které vytváří zajímavý efekt. Originálně řešený nábytek je praktický a zároveň zaujme na pohled.

11 499 Kč

Jídelní stůl NEW YORK Y15 nabízí kombinaci moderního designu a elegantního dekoru dubu grandson. Díky bytelné konstrukci a masivnímu vzhledu se stane středobodem vaší jídelny nebo kuchyně. Možnost rozložení stolu až do šířky 200 cm. Stůl je vyroben z odolného lamina a je zároveň opatřen ABS hranami, které chrání jednotlivé části nábytku proti mechanickému poškození. Snadná a rychlá montáž.

5 999 Kč

Malá skříňka nebo také vysoký noční stolek se 3 zásuvkami v bílé barvě nabízí praktické úložné prostory, účelnost a čisté linie tvarů, které se hodí do každého interieru.

1 699 Kč

Nástěnné zrcadlo o rozměrech 50×100 cm je zasazeno do hliníkového rámu s matně stříbrným povrchem. Jeho oválný tvar přináší do prostoru jemnou estetiku, která se snadno sladí s různými styly interiérů, a zrcadlu dodává šmrncovní moderní vzhled. Toto zrcadlo spojuje eleganci s praktičností a díky svým rozměrům poskytuje dostatečnou velikost pro každodenní použití.

1 999 Kč

Elegantní jídelní židle MALVINA zvelebí váš interiér a doplní ho o zajímavý kus nábytku. Konstrukce sedáku je tvořena z tvarované dřevěné dýhované překližky v přírodním dekoru, která zajišťuje bytelnost sedáku a dlouhou životnost židle. Potahová látka je z příjemné tkaniny. Kovová podnož má nátěr z práškového laku, což je moderní a ekologická metoda úpravy kovu. Lakování touto formou prodlužuje životnost podnože, je vysoce odolné proti poškrábání či korozi. Zpříjemněte si chvíle při posezení u stolu s rodinou či přáteli touto jídelní židlí MALVINA.

2 799 Kč

Vysoký botník z programu Mega v bílém dekoru – variabilní program nábytku Mega je zcela univerzální a vhodný pro zařízení každé místnosti. Kombinujte mezi sebou jednotlivé díly a vytvořte si tak doma prostředí podle své vlastní fantazie, potřeb a prostorových možností.

3 899 Kč
Nejnovější zboží

Nadčasový jídelní stůl GANU bude proplouvat časem, v prostoru vaší jídelny či kuchyně jeho styl ale nikdy nezestárne. Vyrobený je **z laminovaného dřevěného materiálu**, který se vyznačuje snadnou udržovatelností i dlouhou životností. Vysokou stabilitu pak zajišťuje čtveřice robustních nohou. Komfort stolování navíc maximalizuje **rozkládací funkce** na dostatečných 135 cm. Nosnost činí 20 kg. Jídelní stůl GANU se bude vyjímat zejména v menším interiéru.

3 799 Kč

Elegantně oválná jídelní židle SCK-482 perfektně zapadne do každé moderní domácnosti. Maximální komfort je dosažen polstrováním sedáku i zádové opěrky – společným jmenovatelem je pak čalounění **z vysoce kvalitní hrubé tkaniny**. Stabilitu zajištuje kovová podnož, která je opatřena černým práškovým lakem. Nosnost elegantní jídelní židle SCK-482 je 100 kg.

3 299 Kč

TV komoda CUPIN je ideální volbou pro každého, kdo preferuje jednoduchost a funkčnost, ale zároveň ocení skandinávský, přírodní vzhled. Skvěle se bude vyjímat v každém moderně zařízeném interiéru. Obsahuje otevřenou přihrádku s otvorem pro kabeláž, kam uložíte vaše TV příslušenství. Vnitřní úložný prostor se skládá ze dvou vnitřních polic uschovanými za dvířky a prostřední zásuvkou. Vyfrézované úchyty usnadňují celkovou manipulaci. Kónické nohy z masivní borovice přidávají na robustnosti a přírodnímu vzhledu celé komody.

4 499 Kč

**Čalouněné křeslo GRAFUN** ideálně kombinuje pohodlné sezení a moderní elegantní vzhled, který skvěle doplní interiér. Konstrukce je potažena **strukturovanou tkaninou typu bouclé** v krémové barvě, která vytváří na dotek příjemný a hřejivý povrch. **Celočalouněné provedení** je vhodné i pro postavení do volného prostoru. **Zaoblené tvary** s nízkými opěradly a **pěnové jádro** zajistí komfortní posezení. Celou konstrukci podpírají vysoké **kovové kónické nohy**, které dotvářejí celkový elegantní vzhled. Oceníte je však i z praktického hlediska, jelikož umožňují snadný úklid pod křeslem.

4 999 Kč

Elegantní jídelní židle SCK-474 perfektně zapadne do každé moderní jídelny či kuchyně. Maximální komfort je dosažen polstrováním sedáku i zádové opěrky – společným jmenovatelem je pak čalounění **z vysoce kvalitní buklé tkaniny**. Stabilitu zajištuje podnož z oceli pochromované do zlatého odstínu. Nosnost jídelní židle činí dostatečných 100 kg. Zanořte se do kudrn jídelní židle SCK-474.

2 599 Kč

Elegantní jídelní židle SCK-438 s decentními prvky glamour stylu perfektně zapadne do každé moderní domácnosti. Skořepina je čalouněna velmi kvalitní **sametovou tkaninou** s dekorativním prošíváním. Maximální komfort je pak dosažen polstrováním sedáku i zádové opěrky. Stabilitu zajištuje **kovová podnož**, která je ošetřena černým práškovým nástřikem a každá ze čtyřech nohou zakončena obrubou zlaté barvy – ta židli propůjčuje punc luxusu. Nosnost elegantní jídelní židle SCK-438 je 120 kg.

1 299 Kč

**Čalouněné křeslo GRAFUN 2** ideálně kombinuje pohodlné sezení a moderní elegantní vzhled, který skvěle doplní interiér. Konstrukce je potažena **strukturovanou tkaninou typu bouclé** v krémové barvě, která vytváří na dotek příjemný a hřejivý povrch. **Celočalouněné provedení** je vhodné i pro postavení do volného prostoru. **Zaoblené tvary** s nízkými opěradly a **pěnové jádro** zajistí komfortní posezení. Celou konstrukci podpírají vysoké **kónické nohy z masivního dřeva**, které dotvářejí celkový elegantní vzhled. Oceníte je však i z praktického hlediska. jelikož umožňují snadný úklid pod křeslem.

3 959 Kč

**Obývací stěna BERNO** kombinuje moderní design a praktické prvky, vnese tak do vašeho obývacího pokoje trend současného elegantního stylu. Kombinace neutrálních barev se hodí do každého interiéru. TV stolek disponuje **úložným prostorem** s otočnými dvířky. Zároveň má rozsáhlý **odkládací prostor**, který nabízí místo třeba pro TV příslušenství. Ke stolku patří malá **komoda** s **1 vloženou policí**. Součástí stěny je i **nástěnný regál** s 1 vloženou policí. Stěnu doplňuje šikovná **nástěnná police**, ta skvěle poslouží jako místo pro dekorace, fotografie, knihy či vázy. Obývací stěna je vyrobena z **laminovaného dřevěného materiálu**, tento materiál je nenáročný na údržbu.

3 499 Kč

Minimální rozměr, maximální využití. Přesně taková je pohovka STANDA. Svou velikostí poskytne dostatek prostoru pro **komfortní sezení pro 2 osoby** a vyřeší i případné přespání návštěvy. Během chvilky lze přeměnit pohovku na **lůžko pro příležitostné přespání**. **Vysoké dřevěné nožky z masivního buku** usnadní udržení pořádku pod pohovkou a navíc díky nim vypadá pohovka vzdušně a elegantně. Pohovka STANDA dokáže zútulnit domov, vytvoří příjemné zázemí pro malý obývák nebo pokoj pro hosty.

5 999 Kč

Regál AIRA se 4 prostornými zásuvkami si oblíbíte především pro jeho praktičnost. Využijete ho v kuchyni na nejpoužívanější suroviny nebo v koupelně jak na čistící prostředky, tak i na koupelnový textil. Své místo si však najde v jakékoliv místnosti. Samostatně stojící regál je vyrobený z kovu, který se vyznačuje snadnou údržbou.

2 799 Kč

**Křeslo ZENI** propojující funkčnost a reprezentativní vzhled dodá vašemu domovu útulný, skandinávský nádech. Konstrukce z **masivního dřeva** je potažena příjemnou tkaninou ze **100% lnu** v jednobarevném provedení. Pohodlné sezení zajišťuje vnitřní pěnová výplň. O dodatečné pohodlí se postarají také **vyšší područky a bederní polštářek** poskytující potřebnou oporu. Křeslo podpírají vysoké **nohy z masivního dřeva** umožňující snadný úklid.

6 999 Kč

**Křeslo ZENI** propojující funkčnost a reprezentativní vzhled dodá vašemu domovu útulný, skandinávský nádech. Konstrukce z **masivního dřeva** je potažena příjemnou tkaninou ze **100% lnu** v jednobarevném provedení. Pohodlné sezení zajišťuje vnitřní pěnová výplň. O dodatečné pohodlí se postarají také **vyšší područky a bederní polštářek** poskytující potřebnou oporu. Křeslo podpírají vysoké **nohy z masivního dřeva** umožňující snadný úklid.

6 999 Kč

Vybavte svou domácnost stylově ale funkčně s regálem LEX. Díky praktické konstrukci a kolečkům se snadno manipuluje, takže ho můžete bez problému přesouvat. Pro uložení všeho potřebného jsou zde tři dřevěné boxy. Povrch regálu se vyznačuje snadnou údržbou.

1 999 Kč

Regál BOE elegantně vyzdobí každý obývací pokoj, pracovnu, ale i kuchyň. Nejenže vás uchvátí svou kovovou konstrukcí v černé barvě a třemi dřevěnými boxy, ale také svým kvalitním provedením. V případě potřeby ho můžete jednoduše přemisťovat za pomoci madla. Získáte tak plno prostoru pro uložení všeho potřebného. Povrch regálu se vám bude snadno udržovat.

1 399 Kč

**Křeslo TINA** v jednobarevném, designovém zpracování poskytne ideální komfort během sezení a zároveň vkusně doplní téměř jakýkoli moderní interiér. Konstrukce vyrobená z **masivního bukového dřeva a dřevotřísky** zajišťuje potřebnou pevnost, odolnost a dlouhou životnost. Křeslo je čalouněno příjemnou, **měkkou tkaninou** ze 100% polyesteru jejíž čistění vám nezabere mnoho času. Sedák i zádový opěrák jsou vyplněny vnitřní **pěnovou vrstvou**. Celkový dojem dotváří podstavec z **ořechového dřeva**.

11 999 Kč

**Křeslo TINA** v jednobarevném, designovém zpracování poskytne ideální komfort během sezení a zároveň vkusně doplní téměř jakýkoli moderní interiér. Konstrukce vyrobená z **masivního bukového dřeva a dřevotřísky** zajišťuje potřebnou pevnost, odolnost a dlouhou životnost. Křeslo je čalouněno příjemnou, **měkkou tkaninou** ze 100% polyesteru jejíž čistění vám nezabere mnoho času. Sedák i zádový opěrák jsou vyplněny vnitřní **pěnovou vrstvou**. Celkový dojem dotváří podstavec z **ořechového dřeva**.

11 999 Kč

Moderní botníková komoda SANCHO se stane nedílným doplňkem každé předsíně. Vyrobena je **z laminovaných dřevotřískových desek**, které vynikají snadnou udržovatelností. Za klasickými dvířky s praktickými úchyty se skrývá **bohatý úložný prostor** – ten nabízí čtyři police a fixační tyče. Nábytek je navíc opatřený ABS hranami, které snižují riziko mechanického poškození. Botníková komoda SANCHO podtrhne styl předsíně a zajistí logické členění obuvi a dalších potřeb.

3 999 Kč

Stylový **taburet TINA** je praktickým a dekorativním doplňkem, který interiéru dodá nádech moderní elegance a sofistikovanosti. Díky jeho **multifunkčnosti** se stane nepostradatelnou součástí vašeho domova. Konstrukce vyrobená z **robustního dřeva a dřevotřísky** zajišťuje pevnost a odolnost celého taburetu. Potažen je příjemnou, **měkkou tkaninou** ze 100% polyesteru jejíž čistění vám nezabere mnoho času. Maximální pohodlí je podpořeno vnitřní **pěnovou vrstvou**. Taburet podpírá nenápadný **dřevěný podstavec**.

4 499 Kč

Stylový **taburet TINA** je praktickým a dekorativním doplňkem, který interiéru dodá nádech moderní elegance a sofistikovanosti. Díky jeho **multifunkčnosti** se stane nepostradatelnou součástí vašeho domova. Konstrukce vyrobená z **robustního dřeva a dřevotřísky** zajišťuje pevnost a odolnost celého taburetu. Potažen je příjemnou, **měkkou tkaninou** ze 100% polyesteru jejíž čistění vám nezabere mnoho času. Maximální pohodlí je podpořeno vnitřní **pěnovou vrstvou**. Taburet podpírá nenápadný **dřevěný podstavec**.

4 499 Kč

Jídelní stůl OLLIE T s nádechem industriálna se stane nedílnou součástí každé moderní jídelny či kuchyně. Hlavní plocha je vyrobena z laminované desky, která se vyznačuje snadnou udržovatelností i dlouhou životností. Laděna je pak do dekoru s výraznou kresbou dřeva, zatímco stabilní kovová podnož je v kontrastním antracitovém odstínu. Usedněte stylově s rodinou či přáteli u jídelního stolu OLLIE T.

6 499 Kč

Jídelní stůl OLLIE T s nádechem industriálna se stane nedílnou součástí každé moderní jídelny či kuchyně. Hlavní plocha je vyrobena z laminované desky, která se vyznačuje snadnou udržovatelností i dlouhou životností. Laděna je pak do dekoru s výraznou kresbou dřeva, zatímco stabilní kovová podnož je v kontrastním antracitovém odstínu. Usedněte stylově s rodinou či přáteli u jídelního stolu OLLIE T.

6 499 Kč

**Čalouněné křeslo NICE** typu ušák, představující ideální propojení tradičních prvků s moderním designem, vám poskytne ideální komfort a zároveň stylově doladí váš domov. Pevná konstrukce vyrobená z masivního dřeva je **čalouněna** příjemnou tkaninou ze 100% polyesteru, která každé místnosti dodá sofistikovanější nádech. Díky sedáku a opěráku s **pěnovou výplní** si můžete dopřát komfortní odpočinek. Křeslo podpírají **nohy z masivního dřeva** v přírodním odstínu, které křeslu dodávají potřebnou stabilitu a zároveň umožňují snadný úklid pod ním.

4 799 Kč

**Čalouněné křeslo NICE** typu ušák, představující ideální propojení tradičních prvků s moderním designem, vám poskytne ideální komfort a zároveň stylově doladí váš domov. Pevná konstrukce vyrobená z masivního dřeva je **čalouněna** příjemnou tkaninou ze 100% polyesteru, která každé místnosti dodá sofistikovanější nádech. Díky sedáku a opěráku s **pěnovou výplní** si můžete dopřát komfortní odpočinek. Křeslo podpírají **nohy z masivního dřeva** v přírodním odstínu, které křeslu dodávají potřebnou stabilitu a zároveň umožňují snadný úklid pod ním.

4 799 Kč

Jídelní stůl GURU FOREST přenese závan exotických končin do každé kuchyně či jídelny. Hlavní deska o síle 35 mm je vyrobena **z masivního dřeva akácie**, velmi odolné dřeviny, která vyniká vysokou pevností a výraznou kresbou dřeva s jemnými barevnými přechody a přiznanými vadami, které se kus od kusu liší. Každý jeden stůl je tak naprostým originálem. Okraje desky navíc kopírují přirozené linie růstu stromů. Maximální stabilitu pak zajišťuje **kovová podnož**. Jídelní stůl GURU FOREST bude skvělou volbou pro každou domácnost, ve které jedinečnost hraje hlavní roli.

4 999 Kč

Botníková komoda ATTRUS poskytne dostatek krytého prostoru pro vaše oblíbené kousky. Kombinace neutrální barvy a dekoru dřeva působí elegantním dojmem. Díky vnitřním policím budete mít stále přehled nad uloženými věcmi. Příruční zásuvky poslouží k odložení nezbytných drobností, které potřebujete mít při odchodu z domova hned po ruce. Na horní desce se budou vyjímat vaše dekorace, či květiny, které celou místnost příjemně oživí a zútulní.

8 599 Kč

Předsíňová skříň ATTRUS spojuje praktičnost a útulnost a ve vašem vstupním prostoru vytvoří i na pár metrech plně funkční zázemí pro kabáty a boty. Jednoduché, čisté linie a dvířka v neutrální barvě spolu v kombinaci s dekorem dřeva působí jemně a opticky rozjasní i menší předsíň či vstupní prostor. Skříň disponuje jednou vloženou policí a jednou šatní tyčí. Manipulaci vám usnadní kovová úchytka. Laminovaný dřevěný materiál se vyznačuje snadnou údržbou.

6 499 Kč

Předsíňový panel ATTRUS svůj nadčasový design doplňuje výraznou kresbou dřeva. Z praktických doplňků můžete využít horní a dolní polici, ramínkovou tyč a dva samostatné háčky. Při doplnění dalších nábytkových součástí stejného programu, vznikne účelná a stylová předsíň.

2 099 Kč

Nadčasová **šatní skříň MARIO II** vyvedená v jednoduchém designu nabízí velký úložný prostor s prakticky členěným vnitřním vybavení pro přehledné uložení vašeho šatstva, doplňků a dalšího textilu. Úložný prostor je rozčleněn do 3 hlavních bloků. Prostor za levými dveřmi obsahuje **3 vložené police**, které bez problému pojmou poskládané oblečení, úložné boxy s doplňky či lůžkoviny. Prostor **za prostředními i pravými dveřmi je vyplněn 1 prostornou šatní tyčí** a ty umožňují pohodlné zavěšení větších oděvů nebo těch z mačkavých materiálů. Prostřední blok navíc obsahuje **2 praktické zásuvky** ve spodní částí. Poslední součástí vnitřního vybavení jsou **2 mezipatrové police** v horní části skříně. Skříň uzavírají **3 posuvné dveře s plastovými úchyty** pro snadnou manipulaci. Prostřední dveře jsou navíc vyplněny zrcadlovou plochou a vy si tak můžete kdykoli zkontrolovat svůj vzhled. **Zrcadlo** také zajistí optické zvětšení a prosvětlení interiéru. Skříň je vyrobena z laminované dřevotřísky **nenáročné na údržbu**.

11 999 Kč

Nadčasová **šatní skříň MARIO II** vyvedená v jednoduchém designu nabízí velký úložný prostor s prakticky členěným vnitřním vybavení pro přehledné uložení vašeho šatstva, doplňků a dalšího textilu. Úložný prostor je rozčleněn do 3 hlavních bloků. Prostor za levými dveřmi obsahuje **3 vložené police**, které bez problému pojmou poskládané oblečení, úložné boxy s doplňky či lůžkoviny. Prostor **za prostředními i pravými dveřmi je vyplněn 1 prostornou šatní tyčí** a ty umožňují pohodlné zavěšení větších oděvů nebo těch z mačkavých materiálů. Prostřední blok navíc obsahuje **2 praktické zásuvky** ve spodní částí. Poslední součástí vnitřního vybavení jsou **2 mezipatrové police** v horní části skříně. Skříň uzavírají **3 posuvné dveře s plastovými úchyty** pro snadnou manipulaci. Prostřední dveře jsou navíc vyplněny zrcadlovou plochou a vy si tak můžete kdykoli zkontrolovat svůj vzhled. **Zrcadlo** také zajistí optické zvětšení a prosvětlení interiéru. Skříň je vyrobena z laminované dřevotřísky **nenáročné na údržbu**.

11 399 Kč

Nadčasová **šatní skříň MARIO II** vyvedená v jednoduchém designu nabízí velký úložný prostor s prakticky členěným vnitřním vybavení pro přehledné uložení vašeho šatstva, doplňků a dalšího textilu. Úložný prostor je rozčleněn do 3 hlavních bloků. Prostor za levými dveřmi obsahuje **3 vložené police**, které bez problému pojmou poskládané oblečení, úložné boxy s doplňky či lůžkoviny. Prostor **za prostředními i pravými dveřmi je vyplněn 1 prostornou šatní tyčí** a ty umožňují pohodlné zavěšení větších oděvů nebo těch z mačkavých materiálů. Prostřední blok navíc obsahuje **2 praktické zásuvky** ve spodní částí. Poslední součástí vnitřního vybavení jsou **2 mezipatrové police** v horní části skříně. Skříň uzavírají **3 posuvné dveře s plastovými úchyty** pro snadnou manipulaci. Prostřední dveře jsou navíc vyplněny zrcadlovou plochou a vy si tak můžete kdykoli zkontrolovat svůj vzhled. **Zrcadlo** také zajistí optické zvětšení a prosvětlení interiéru. Skříň je vyrobena z laminované dřevotřísky **nenáročné na údržbu**.

10 499 Kč

Knihovnu TIANA si oblíbí všichni milovníci minimalistického stylu. Díky svému jednoduchému vzhledu snadno zapadne do interiérů různých stylů. Vzhledem k její kompaktní velikosti zabírá málo místa a přesto nabízí dostatek úložného prostoru pro vaše oblíbené knihy nebo dekorace. Odkládací prostor je prakticky rozdělený do 5 částí – 2 větších a 3 menších. Knihovna může také velmi dobře posloužit, jako police pro umístění TV, stačí ji pouze položit na bok. Pořídit si ji můžete hned v několika stylových barevných provedeních.

1 199 Kč

Regál KARLEB II vyvedený v kombinaci černé kovové konstrukce a rustikální hnědé barvy polic, je univerzálním řešením do jakéhokoliv interiéru. Pevná konstrukce s pěti policemi dává dostatek úložného prostoru, který může sloužit jako knihovna, prostor pro květiny nebo jako dekorativní prvek. Pro větší bezpečnost uložených předmětů a hezčí design jsou police zezadu opatřeny prkny. Regál je doplněn i o systém zabraňující překlopení, který přidává na stabilitě a bezpečnosti. Výšku nohou lze libovolně nastavit a kvůli tomu se nemusíte obávat nerovných povrchů.

1 099 Kč

Koupelnová skříňka SINK má minimální požadavky na prostor a zároveň zvládne vytvořit dostatečný odkládací prostor pro všechno potřebné. Čistý, elegantní vzhled vytváří povrch ve vysokém lesku. Dvířka navíc disponují mechanismem tichého zavírání SOFT CLOSE. Vše tak budete mít přehledně uloženo a vaše koupelna bude vypadat stále uklizeně. V kombinaci s dalšími skříňkami série SINK bude pro vás jednotné vybavení koupelny pastvou pro oči.

2 799 Kč

Botníkovou textilní skříň RX00H ocení nejen početnější rodina, ale také každá milovnice krásných bot. Ve vstupním prostoru nebo šatně poskytne skříň **místo až pro 45 párů bot**. Díky dělenému prostoru, který si podle potřeby můžete výškově upravit, se vejdou vysoké boty i boty na vysokém podpatku. Botník má **uzavíratelnou přední část**, čímž ochrání vaše boty před prachem a nečistotami. Materiál potahu z **netkané textilie** je odolný proti vlhkosti. Konstrukce z oceli je odolná proti korozi. Látkový botník je prodyšný, lehký a snadný na údržbu.

1 199 Kč

Taburet GUNNAR 1 v oblíbeném patchwork designu je ideálním bytovým doplňkem ke stejnojmennému křeslu, ale jistě ho využijete i jako solitér. Pomůže ulevit unaveným nohám, vytvoří provizorní sedací prostor, a poslouží také jako dekorativní prvek. Prostorný sedák s pěnovým jádrem je potažen příjemnou tkaninou ze 100% polyesteru. Stabilitu celé konstrukce zajišťují nohy z masivního kaučukového dřeva, které zároveň umožňují snadný úklid pod taburetem. Nohy jsou opatřeny praktickými kluzáky, které chrání před možným poškozením podlahy.

1 699 Kč

**Jídelní stůl BAUCIS 90A** na první pohled zaujme svým minimalistickým zpracováním, díky kterému hravě zapadne téměř do jakékoli moderní kuchyně či jídelny **Prostorná deska** je vyrobena z laminované dřevotřísky, která není náročná na údržbu a stačí ji pouze otřít vlhkým hadříkem. Díky **rozkládací funkci** můžete desku rozšířit a bez problému usadit celou rodinu nebo blízké přátele. Jídelní plochu podpírají **nohy ve tvaru L** vyrobené z laminovaného dřevěného materiálu.

7 899 Kč

**Jídelní stůl BAUCIS 90A** na první pohled zaujme svým minimalistickým zpracováním, díky kterému hravě zapadne téměř do jakékoli moderní kuchyně či jídelny **Prostorná deska** je vyrobena z laminované dřevotřísky, která není náročná na údržbu a stačí ji pouze otřít vlhkým hadříkem. Díky **rozkládací funkci** můžete desku rozšířit a bez problému usadit celou rodinu nebo blízké přátele. Jídelní plochu podpírají **nohy ve tvaru L** vyrobené z laminovaného dřevěného materiálu.

7 899 Kč

**Jídelní stůl BAUCIS 90A** na první pohled zaujme svým minimalistickým zpracováním, díky kterému hravě zapadne téměř do jakékoli moderní kuchyně či jídelny **Prostorná deska** je vyrobena z laminované dřevotřísky, která není náročná na údržbu a stačí ji pouze otřít vlhkým hadříkem. Díky **rozkládací funkci** můžete desku rozšířit a bez problému usadit celou rodinu nebo blízké přátele. Jídelní plochu podpírají **nohy ve tvaru L** vyrobené z laminovaného dřevěného materiálu.

6 599 Kč

**Jídelní stůl BAUCIS 90A** na první pohled zaujme svým minimalistickým zpracováním, díky kterému hravě zapadne téměř do jakékoli moderní kuchyně či jídelny **Prostorná deska** je vyrobena z laminované dřevotřísky, která není náročná na údržbu a stačí ji pouze otřít vlhkým hadříkem. Díky **rozkládací funkci** můžete desku rozšířit a bez problému usadit celou rodinu nebo blízké přátele. Jídelní plochu podpírají **nohy ve tvaru L** vyrobené z laminovaného dřevěného materiálu.

6 599 Kč

Elegantní barová židle KEVINA se stane vkusným i praktickým doplňkem vašeho interiéru. Maximální pohodlí zajišťuje **komfortní sedák a zádová opěrka** s hebkým čalouněním z mikrovlákna a s vkusným prošíváním. Stabilitu pak obstarává **čtyřnohá kovová konstrukce**. Vybavena je podnožkou, která vysoký komfort jen podtrhuje. Židle je **otočná o 360°** a pro snazší manipulaci **disponuje madlem** na vrchu zádové opěrky. Nosnost barové židle KEVINA činí 120 kg.

2 499 Kč

Předsíňový panel OPEN bude správným zázemím pro odložení kabátu, kabelky nebo klobouku, které budete mít v případě potřeby opět rychle po ruce. Zároveň bude váš vstupní prostor působit vždy úhledně a organizovaně. O to se postarají dvojité kovové háčky, které poskytnou odkládací prostor svrškům, které si potřebujete na chodbě odložit. Panel OPEN postačí k tomu, aby vaše předsíň byla příjemným uvítacím prostorem. Zvládne být praktickým solitérem nebo v kombinaci s dalšími prvky ze stejnojmenné kolekce vytvoří interiér v jednotném designu.

1 119 Kč

Líbivý retro taburet ELZA, který se stane překrásnou ozdobou vaší domácnosti, je příjemně polstrovaný a čalouněný patchwork látkou veselých barev. Taburet je také zdoben napínacími knoflíky, které podtrhují jeho retro design. Kostra taburetu je z překližky a je umístěna na plastových kluzácích. Nosnost taburetu je 80 kg.

1 099 Kč

Luxusní lavica CRUZ je vyroben z masivního dřeva pravého kaučukovníku a čalouněn v oblíbeném stylu patchwork. Tento kousek je originálním designovým prvkem, který podtrhne váš interiér a zároveň vytvoří útulnou atmosféru.

1 999 Kč

Elegantní **taburet ZENI** v nadčasovém designu se skandinávským nádechem promění každý obývací pokoj ve stylové a komfortní útočiště pro bezstarostnou relaxaci. Rám z **masivního habrového dřeva** zajišťující odolnost celého taburetu je potažen příjemnou tkaninou ze **100% lnu**. Taburet nejvíce oceníte pro jeho **multifunkčnost**, jelikož ho využijete jako prostor pro odložení nohou, provizorní sezení nebo také namísto odkládacího stolku. Celkový vzhled dotváří vysoké **nohy z masivního dřeva**. Svůj taburet ZENI si můžete vybrat hned **z několika barevných variant**.

2 299 Kč
Nejnovější články
3. 4. 2023
10 úžasných šatních skříní s otočnými dveřmi: porovnání a recenze modelů lotto, padua, coventry a dalších pro perfektní uspořádání vašeho šatníku

Šatní skříně s otočnými dveřmi představují ideální řešení pro ty, kteří hledají stylový a praktický

Celý článek