tipdesign.cz - široká nabídka nábytku

Neměli byste přehlédnout

Oválný konferenční stolek na dřevěných nožkách vypadá útulně. Odkládací plocha stolku o velikosti 98×61 cm je vyrobena v dekoru dub artisan. Stolek je stabilní a zároveň působí v prostoru interieru vzdušně.

2 199 Kč

Vysoká koupelnová skříň MARBLE se stane jedinečným doplňkem každé koupelny. Typické pro tento druh nábytku jsou přiznané vady dřeva a ruční, hrubé zpracování, což se týká i kovové podnože, která je opatřena patinou a nakonec přelakována, to dodává každému kusu naprostou originalitu. Za prosklenými dvířky najdete dostatek úložného prostoru na kosmetiku, ručníky a čistící prostředky. Skříň lze variabilně kombinovat s dalším nábytkem z řady MARBLE.

5 889 Kč

Neoplývá vaše kuchyně právě velkým prostorem, ale vy přesto hledáte funkční kuchyni, ve které by vám vaření přinášelo radost? Máme pro vás kuchyňskou linku MAXIMA. Představuje **základní sestavu horních a spodních skříněk**, které vytvoří zázemí pro komfortní přípravu pokrmů. Horní část je tvořena praktickými **výklopnými skříňkami s plynovým pístem**, spodní část tvoří spodní skříňky klasické, popřípadě kombinace se **zásuvkami typu metabox**, které se vyznačující vysokou odolností a vyšší nosností. Otevírání dvířek je univerzální, proto si můžete nastavit levostranné nebo pravostranné. Kuchyňská linka MAXIMA je dodávána včetně pracovní desky a soklu, bez zadního panelu a spotřebičů.

13 143 Kč

S předsíňovou sestavou VENATA získáte **praktické a reprezentativní zázemí vašeho vstupního prostoru**. Sestavu tvoří **botník, zrcadlo, lavice a nástěnný panel s háčky a poličkou**. To vše poskytuje multifunkční prostor, který poslouží hlavně k odkládání kabátů i obuvi. Na jednom místě vyřeší sezení při obouvání a najdete zde i místo k odložení klíčů či kabelky. Provedení v **dekoru dubu** v kombinaci s **bílou barvou** působí nerušivým dojmem a zútulní jakoukoli předsíň. Předsíňová sestava VENATA zajistí, že budete mít vše vždy po ruce.

4 339 Kč

Minimalisticky stavěná komoda DAMA 7 s dekorativní přední plochou ozdobí každý moderní interiér. Skvěle se tak bude vyjímat v obývacím pokoji, či ložnici. Nabízí k využití velký úložný prostor s policemi uschovanými za bezúchytkovými dveřmi. Pro odložení předmětů denní potřeby či vystavení dekorací slouží vrchní odkládací deska. Laminovaný dřevěný materiál se snadno udržuje. Pokud toužíte po sladěném interiéru můžete ke komodě dokoupit další nábytek ze stejnojmenné kolekce DAMA.

6 819 Kč

Vysoká kuchyňská skříň o šířce 50 cm z elegantního kuchyňského programu Valero – útulnou kombinaci dekoru dub sonoma a bílé barvy ve vysokém lesku doplňuje zaoblený kovový úchyt v nerezovém provedení. Elementy kuchyňského programu Valero můžete mezi sebou libovolně kombinovat a sestavit si tak kuchyni podle vašich individuálních potřeb a prostorových možností.

5 399 Kč

Prostorná, elegantní sedací souprava BARCELONA III se hodí do větších obývacích pokojů a pohodlně usadí početnou rodinu i návštěvu. Sedák z vysoce kvalitní studené pěny je potažen tkaninou sametového vzhledu, což působí atraktivním dojmem. Sedačka zvládne nejen hosty usadit, ale v případě potřeby lze sedačku rozložit na lůžko pro příležitostné spaní. Dva integrované úložné prostory poskytnou útočiště lůžkovinám, které budete mít v případě potřeby hned po ruce. I udržení pořádku pod sedačkou zvládnete hravě díky vyšším nožkám z masivního dubu. Sedačka BARCELONA III je v mnoha směrech „rodinný typ“ a snadno s ní vytvoříte příjemný kout, kde si můžete bez obav užívat odpolední siestu nebo večerní pohodu a být prostě spolu.

40 299 Kč

Polohovatelné křeslo USLU 1S v moderním designu je pro pohodlí jak stvořené. Potah z látky příjemné na dotek a kvalitního polstrování se postarají o maximální a nerušený relax. Díky ovládací páčce můžete křeslo polohovat do relaxační pozice. Maximální nosnost je až 120kg. Trendy barevnost i zdařilý design vytvářejí z tohoto křesla velmi výrazný prvek a solitér, který najde své skvělé uplatnění v obývacích pokojích, ložnicích, ale i v konferenčních místnostech.

6 013 Kč
Nejnovější zboží

S touto koupelnovou skříňkou CHIC můžete dát své koupelně nový vzhled. Za zrcadlovými dvířky najdete odkládací prostor dělený policemi, který poskytne zázemí pro kosmetické a hygienické přípravky. Najdete zde také otevřenou přihrádku s úložným košem a držákem na fén. Integrované LED osvětlení zajistí dostatek světla, ale dokáže vytvořit v koupelně tu pravou relaxační atmosféru.

2 665 Kč

Konferenční stolek VONISSO zapadne do každé moderní domácnosti. Kruhová odkládací deska je vyrobena **z odolného tvrzeného skla** s kouřovým nádechem. Stabilitu pak zajišťuje konstrukce z kovu. Podpořte styl obývacího pokoje s konferenčním stolkem VONISSO.

1 735 Kč

**Jednolůžková postel OZZERU I** vyvedená v moderně elegantním designu dodá vaší ložnici hřejivý pocit domova. Potažena je hladkou **tkaninou sametového vzhledu** ze 100% polyesteru v jednobarevném provedení. Nejvýraznějším prvkem postele je její **vysoké čelo s výrazným dekorativním prošíváním**, které nabízí možnost pohodlného opření. Potřebnou stabilitu celému lůžku dodává čtveřice **nohou z dubového dřeva**, které zároveň podtrhují celkový vzhled postele. Dodávána je **včetně 2 lamelových roštů**, ale matrace je nutné dokoupit samostatně. Věříme, že si ty ideální vyberete z našeho širokého sortimentu a vytvoříte si dokonalé lůžko dle vašich představ.

5 145 Kč

Jídelní židle SIGMN-SC hravě zapadne do každé kuchyně v klasickém stylu. Vyrobena je **z masivního dřeva**, které interiér obohatí o kus přírody. Masivní dřevo zajišťuje vysokou pevnost i odolnost. Pohodlí pak přináší zádová opěrka a sedák s pěnovým polstrováním a čalouněním z vysoce kvalitní tkaniny s dekorativním prošíváním. Jídelní židle SIGMN-SC se stane nedílnou a vkusnou součástí domácnosti.

1 735 Kč

Herní křeslo SIGQ-229 ve sportovním designu v šedé látce s oranžovými detaily se stane nezbytným doplňkem každého závodníka. Na první pohled zaujme skvělou ergonomií a výraznými zaoblenými liniemi, to vše tvoří design do podoby sedadla závodního vozu. Syntetický potah příjemný na dotek s měkkou výplní v oblasti sedáku a opěráku se postará o váš maximální komfort i při delším sezení. Výšku křesla si můžete nastavit podle vlastních potřeb, stejně tak jednoduše si uzpůsobíte tuhost pohupu houpacího mechanismu. Nosnost křesla je do 120 kg.

3 347 Kč

Psací stůl SIGB-027 je originálním a zároveň funkčním prvkem do pracovny či kanceláře. Pracovní deska poskytuje dostatek prostoru pro veškerou pracovní činnost. Pod pracovní deskou je prostorný šuplík a otevřená přihrádka, kam uložíte vše potřebné. Hlavním materiálem je laminovaný dřevěný materiál, který se vyznačuje snadnou údržbou. Vše pohromadě drží kovová konstrukce.

1 735 Kč

Jídelní židle OEGEST zapadne do každé jídelny a kuchyně v moderním či klasickém stylu. Maximální komfort je dosažen polstrováním sedáku i zádové opěrky – společným jmenovatelem je pak čalounění **z vysoce kvalitní hladké tkaniny** sametového vzhledu s výrazným dekorativním prošíváním. Stabilitu zajištuje podnož **z masivního dřeva**. Zadní strana opěrky je navíc vybavena praktickým madlem, které usnadňuje manipulaci. Usedněte pohodlně na jídelní židli OEGEST.

2 913 Kč

Jídelní židle SIGH-441 II hravě zapadne do každé moderní jídelny či kuchyně. Maximální komfort je dosažen polstrováním sedáku i zádové opěrky – společným jmenovatelem je pak čalounění **z vysoce kvalitní syntetické kůže**. Stabilitu zajišťuje kovová pohupová podnož. Pro snazší manipulaci je navíc židle vybavena madlem. Usedněte pohodlně na jídelní židli SIGH-441 II.

1 363 Kč

Jídelní židle SIGH-441 hravě zapadne do každé moderní jídelny či kuchyně. Maximální komfort je dosažen polstrováním sedáku i zádové opěrky – společným jmenovatelem je **čalounění z vysoce kvalitní hladké tkaniny** s dekorativním prošíváním. Stabilitu zajišťuje **kovová pohupová podnož**. Pro snazší manipulaci je židle vybavena madlem. Usedněte pohodlně na jídelní židli SIGH-441.

1 363 Kč

**Set dvou konferenčních stolku** ATOLAO zapadne do každého moderního obývacího pokoje. Desky stolků jsou vyrobeny **z tvrzeného skla**. Stabilitu zajišťuje kovová konstrukce v černém odstínu. Podpořte styl domácnosti se setem konferenčních stolků ATOLAO.

3 037 Kč

**Relaxační křeslo OGESTAN M** je díky svému klasickému až nadčasovému vzhledu vhodné do jakéhokoliv interiéru. Ve vaší domácnosti se však stane nejen dekorativním prvkem, ale také **praktickým a funkčním** společníkem. Křeslo je potaženo **hladkou tkaninou**, velice příjemnou na dotek. **Hluboký sed, vysoké područky a komfortní, zádový opěrák** vám umožní dopřát si chvilku klidu a odpočinout si po náročném dni. Pomocí dodávaného ovladače křeslo **sklopíte do relaxační polohy**, kde si můžete nastavit i **masážní funkci**. Po vyklopení se dostanete do příjemného pololehu, kdy podpora nohou skvěle nahradí taburet. Křeslo OGESTAN M si můžete vybrat hned z **několika barevných provedení** a stylově tak doplnit váš obývací pokoj.

7 129 Kč

Kancelářské křeslo ELISEO vám dopřeje maximální komfort při každodenní práci u vás v kanceláři, či doma v pracovně. Potah z eko kůže společně s měkkým polstrování v oblasti sedáku, područek a zádové opěrky přidává na celkové pohodlnosti. Černé provedení působí čistým dojmem a hodí se tak do jakkoli zařízeného interiéru. Křeslo dále disponuje houpacím mechanismem a výškově nastavitelným sedákem, tuhost pohupu si uzpůsobíte dolním šroubem. Maximální nosnost 150 kg.

2 789 Kč

TV komoda KEMI nabízí jedinečný atypický design skloubený s praktičností. Do vašeho obývacího pokoje přinese moderní nádech. Vystavení různých dekorací či zapojení TV příslušenství usnadňuje skvělé rozdělení úložného prostoru. Podílí se na tom prostorná horní deska, prostřední otevřený prostor a uzavřená skříňka s dvířky a zásuvkami. Celý korpus komody je ze snadno udržovatelného laminovaného materiálu.

2 603 Kč

Šatní skříň o šířce 122 cm z programu Image – minimalistický design nábytku je zcela univerzální a hodí do každého moderního interieru. Tato skříň obsahuje zásuvky a za otočnými dveřmi najdete police i šatní tyče.

10 399 Kč

Šatní skříň o šířce 80 cm z programu Image – minimalistický design nábytku je zcela univerzální a hodí do každého moderního interieru. Tato skříň obsahuje zásuvky a za otočnými dveřmi najdete police i šatní tyče.

6 499 Kč

Komfortní rohová sedací souprava Alabama má kvalitní polstrování doplněno opěrkami hlavy, které si můžete polohovat podle potřeby. Očalouněna jemně strukturovanou látkou v odstínu kouřově šedá. Doplněna polštářky a praktickou rozkládací funkcí na lůžko pro vaše návštěvy. Sedačka s otomanem vytváří pravý roh.

31 999 Kč

Prostorná rohová sedací souprava v elegantním stylu má vysoké a komfortně tvarované opěráky, které poskytují kvalitní oporu při sezení. Vybavena funkcí rozkladu, úložnou zásuvkou a relaxačním polohováním opěráku v rohovém dílu. Potažena béžovou látkou se zajímavým efektem struktury kůže. Výrazný prošev potahu zvýrazňuje tvary.

36 999 Kč

Houpací křeslo BARTOLOMÉ kombinuje moderní, originální design s klasickými užitnými vlastnostmi. Mísí se zde klasická** houpací, relaxační funkce** s moderním designem a materiály. **Pěnové jádro sedáku a opěráku** poskytne pohodlí a vy budeme usedat do měkkého. O dodatečné pohodlí se postará také **pevný podhlavník**. Potahová látka příjemná na dotyk ještě více umocňuje požitek z relaxace. **Podnož** je tvořena **kombinací kovu a masivního dřeva**. **Zadní část je celočalouněná**. Vaší fantazii se tak meze nekladou a svůj kousek si můžete umístit kdekoli v místnosti. Ať už křeslo BARTOLOMÉ postavíte jako solitér nebo ho nakombinujete třeba s pohovkou, bude skvělý společník, který zklidní vaši mysl a příjemně vás naladí.

4 773 Kč

Moderní TV stolek CORTINA v elegantním designu. Díky praktickému členění poskytuje dostatek krytého i otevřeného úložného prostoru pro vaše zařízení, knihy, noviny a jiné maličkosti. Součástí konstrukce je příjemné **LED osvětlení**. TV komoda CORTINA je k dispozici v různých barevných provedeních.

4 091 Kč

Skříňka s přebalovacím pultem z programu Image – minimalistický design nábytku je zcela univerzální a hodí do každého moderního interieru. Tato komoda s horním přebalovacím pultem pro miminka je vyrobena v bílé barvě a je tak vhodná pro holčičky i pro kluky. Nástavný přebalovací pult můžete z horní části skříňky později snadno odmontovat a získat tak klasickou skříňku pro univerzální ukládání věcí.

7 699 Kč

Dětská baby postýlka z programu Image – minimalistický design nábytku je zcela univerzální a hodí do každého moderního interieru. Tato postýlka je vyrobena v bílé barvě a je tak vhodná pro holčičky i pro kluky. Možnost odejmutí bočních tyčí usnadňuje přístup k dítěti. Baby postýlka obsahuje také rošt, který lze nastavovat do třech různých výšek podle potřeby.

6 199 Kč

Úložný kontejner z programu Image – minimalistický design nábytku je zcela univerzální a hodí do každého moderního interieru. Tento úložný kontejner na kolečkách je vyroben v bílé barvě a snadno ho můžete přemístit pod konstrukci psacího stolu anebo vedle něj.

2 599 Kč

Psací stůl z programu Image – minimalistický design nábytku je zcela univerzální a hodí do každého moderního interieru. Tento obdélný psací stůl o velikosti 130×54 cm je vyroben v bílé barvě a snadno ho zkombinujete s bílým úložným kontejnerem anebo komodou.

2 599 Kč

Předsíňová stěna z programu Image – minimalistický design nábytku je zcela univerzální a hodí do každého moderního interieru. Tato kompaktní předsíňová stěna o šířce 85 cm je vyrobena v bílé barvě a obsahuje zrcadlo, regál na boty, závěsné háčky na šaty i vnitřní úložné prostory.

5 499 Kč

Skříňka se zásuvkami z kolekce Raven – nábytek v moderním designu zaujme strukturovanými povrchy, které dodávají nezaměnitelný vzhled. Černý nábytek opticky odlehčují černě lakované kovové nožky, jež dodávají stabilitu a zároveň umožňují snadnou údržbu podlahy. Tento nábytek dokonale doplní interier moderně zařízeného bytu.

5 999 Kč

Doplňte si noblesní atmosféru bytu s tímto elegantním taburetem, který skvěle vynikne nejen v prostoru obýváku. Taburet na dřevěných nožkách je očalouněn sametově měkkou látkou v modrém odstínu.

3 499 Kč

Doplňte si noblesní atmosféru bytu s touto elegantní dvoumístnou pohovkou, která skvěle vynikne nejen v prostoru obýváku. Zaoblené tvary, komfortní vypolstrování a vysoký opěrák se postarají o Vaše pohodlí. Dvoumístná pohovka na dřevěných nožkách je očalouněna sametově měkkou látkou ve starorůžovém odstínu.

13 499 Kč

Skleněná konvice se sítkem a bambusovým víčkem využijete na teplé i studené nápoje, ale především na čaj. Objem konvice je 1 litr.

349 Kč

Atraktivní rohová sedací souprava s otomanem vlevo a polohovatelnými zádovými opěrkami. Očalouněna příjemně měkkou látkou v barvě petrolejová. Zaujme moderním designem zaoblených tvarů a potěší kvalitním vypolstrováním pro Váš každodenní komfort. Sedačka je navíc vybavena funkcí rozkladu pro příležitostné spaní i praktickým úložným prostorem pod otomanem – získáte tak další místo pro ukládání věcí.

29 999 Kč

Tato matrace o velikosti 90×200 cm představuje ideální rovnováhu mezi pohodlím a podporou, díky kombinaci měkčí a tužší pěny je ideální také pro partnery. Dvouvrstvá konstrukce matrace z kombinace hybridní pěny a PUR pěny s unikátním průřezem zajišťuje výjimečnou pružnost a efektivní odvětrání, což je klíčové pro kvalitní spánek.

3 699 Kč

Komoda se zásuvkami z kolekce Raven – nábytek v moderním designu zaujme strukturovanými povrchy, které dodávají nezaměnitelný vzhled. Černý nábytek opticky odlehčují černě lakované kovové nožky, jež dodávají stabilitu a zároveň umožňují snadnou údržbu podlahy. Tento nábytek dokonale doplní interier moderně zařízeného bytu.

8 499 Kč

Postel o rozměru lůžka 90×200 cm z programu Nadja je vhodná pro vybavení jakékoliv ložnice nebo pokoje – univerzální elegantní nábytek osloví mladou i starší generaci. Vyrobeno v dekoru dub sonoma.

6 999 Kč

Na noční stolek ALICA si před spaním odložíte rozečtenou knihu, telefon či sklenici vody. Jeho vrchní deska a odkládací police v horní části nabízejí dostatek prostoru i pro budík, mobil a další nezbytnosti. Tento stolek v minimalistickém stylu není klasickým nočním stolkem, který obvykle stojí u postele. Připevňuje se na stěnu, díky čemuž dokonale zapadne zejména do moderních domácností.

1 199 Kč

Na noční stolek ALICA si před spaním odložíte rozečtenou knihu, telefon či sklenici vody. Jeho vrchní deska a odkládací police v horní části nabízejí dostatek prostoru i pro budík, mobil a další nezbytnosti. Tento stolek v minimalistickém stylu není klasickým nočním stolkem, který obvykle stojí u postele. Připevňuje se na stěnu, díky čemuž dokonale zapadne zejména do moderních domácností.

1 199 Kč

Přístavný stolek ALBENI se díky svému neobyčejnému vzhledu stane dominantní dekorací v každé místnosti, do níž se rozhodnete jej umístit. Stolek nabízí dostatek odkládacího prostoru v podobě hlavní odkládací plochy, středové police a dna. Můžete tak na něj umístit nejen dekorace, ale i předměty denní potřeby, které potřebujete mít po ruce. Na stolek si můžete položit i ranní kávu a drobné občerstvení, a tak se bezpochyby stane vaším každodenním společníkem.

999 Kč

Přístavný stolek ALBENI se díky svému neobyčejnému vzhledu stane dominantní dekorací v každé místnosti, do níž se rozhodnete jej umístit. Stolek nabízí dostatek odkládacího prostoru v podobě hlavní odkládací plochy, středové police a dna. Můžete tak na něj umístit nejen dekorace, ale i předměty denní potřeby, které potřebujete mít po ruce. Na stolek si můžete položit i ranní kávu a drobné občerstvení, a tak se bezpochyby stane vaším každodenním společníkem.

999 Kč

Přístavný stolek ALBENI se díky svému neobyčejnému vzhledu stane dominantní dekorací v každé místnosti, do níž se rozhodnete jej umístit. Stolek nabízí dostatek odkládacího prostoru v podobě hlavní odkládací plochy, středové police a dna. Můžete tak na něj umístit nejen dekorace, ale i předměty denní potřeby, které potřebujete mít po ruce. Na stolek si můžete položit i ranní kávu a drobné občerstvení, a tak se bezpochyby stane vaším každodenním společníkem.

999 Kč

Servírovací vozík TOURMANO využijete během krásných letních dnů na zahradě nebo terase. O jeho stabilitu se stará pevná konstrukce z hliníku. Horní deska a dvě police z plastu nabízejí dostatek prostoru pro všechny servírované pochutiny. Vozík má na jedné straně dvě nohy, zatímco na té druhé se nacházejí praktická kolečka. Ty umožňují snadnou a bezproblémovou manipulaci s vozíkem.

4 599 Kč

Zahradní lehátko SPLAT je dokonalou volbou pro venkovní odpočinek. Má pevnou a stabilní kovovou konstrukci, která je opletená kvalitním polyratanem. Tento materiál je mimořádně odolný vůči vlivem počasí i UV záření. K jeho dalším výhodám patří nenáročná údržba a dlouhá životnost. Lehátko je vybavené polohovatelnou zádovou opěrkou, díky které jej snadno přizpůsobíte vašim potřebám. Protože je možné jej složit, nebude těžké najít v domácnosti prostor na jeho uskladnění. Společně s lehátkem je dodávaný také pohodlný textilní podsedák.

5 999 Kč

Nedílnou součástí léta jsou i grilování a příjemná posezení na zahradě ve společnosti přátel a rodiny. Tyto akce vyžadují zahradní židle, které nabízejí pohodlné sezení. Zahradní jídelní židle CLIVILOND má pevnou konstrukci vyrobenou z kovu, který je lakovaný černou barvou. Tato konstrukce je zárukou stability, takže budete mít jistotu, že se židle samovolně nepřevrhne. Kvalitním materiálem je i masivní teakové dřevo, které se nachází na sedáku a opěradle. Židle je pro větší pohodlí vybavena područkami.

3 199 Kč

Jídelní stůl BUOVASTO se stane nedílnou součástí každé moderní jídelny či kuchyně. Kruhová deska je vyrobena **z dřevovláknitého materiálu MDF**, který se vyznačuje snadnou udržovatelností i dlouhou životností. Maximální stabilitu zajišťuje robustní středová noha s dekorativním vroubkováním. Usedněte s rodinou či přáteli u jídelního stolu BUOVASTO.

6 999 Kč

Kulatý zahradní stůl CLIVILOND se stane klíčovým pomocníkem při všech letních posezeních na zahradě, balkoně i v zahradní pergole. Nohy lakované černou barvou jsou vyrobeny z kovu, což stolu zajišťuje dostatečnou stabilitu. Deska stolu je z kvalitního masivního teakového dřeva, které z tohoto stolu dělá ideální kus nábytku právě do venkovního prostoru.

3 999 Kč

Léto přímo vybízí k tomu, abyste zpomalili a věnovali více času relaxaci a oddechu. Pokud chcete odpočívat přímo na zahradě, umístěte do ní pohodlnou houpací síť. Houpací síť TRAPULA je připevněna k pevné a stabilní konstrukci z modřínového dřeva, a tak nemusíte hledat žádné místo, kam byste ji mohli zavěsit. Stačí ji jenom postavit do stínu na zahradě a vytvořit si tak oázu klidu. Samotná síť je vyrobena z tkaniny, která vyniká pevností a odolností. Protože je ležení na houpací síti pohodlné a příjemné, jistě na ní strávíte spoustu okamžiků naplněných pohodou.

5 999 Kč

Kancelářská židle SHEYLA vás vždy uvelebí do komfortu i při náročné každodenní práci. Příjemný potah z hladké tkaniny vám zaručuje pohodlné sezení. Komfortní polstrování v oblasti opěráku a sedáku přidává na celkové pohodlnosti. Decentní područky slouží jako podpora pro vaše paže. Židle disponuje manuálně nastavitelnou výškou sedu. Nosnost židle je do 120 kg.

2 699 Kč
Nejnovější články
3. 4. 2023
10 úžasných šatních skříní s otočnými dveřmi: porovnání a recenze modelů lotto, padua, coventry a dalších pro perfektní uspořádání vašeho šatníku

Šatní skříně s otočnými dveřmi představují ideální řešení pro ty, kteří hledají stylový a praktický

Celý článek