tipdesign.cz - široká nabídka nábytku

Lustr Maxi 301400101

Výjimečný a žádaný produkt Lustr Maxi 301400101 od dodavatele kvalitních produktů ASKO - NÁBYTEK dostanete v aktuální nabídce za skvělou cenu! Ceny od 749 Kč.
Lustr Maxi 301400101

Univerzální stropní lustr má stínidlo z bílého skla a dekorativně profilovaný povrch.

Více z kategorie Osvětlení

Stropní lampa laděná do industriálního stylu má čtyři černá kovová stínidla, která jsou z vnitřní strany ošetřena zlatým nátěrem se záměrnými stopami po šrámech a obroušení.

1 599 Kč

Univerzální stropní osvětlení je velmi úsporné díky využití LED technologie. Bílé stínidlo v klasicky zakulaceném tvaru.

349 Kč

Moderní a elegantní stropní osvětlení ve tvaru prstence s křišťálovým efektem se stane skutečným designovým a světelným poutačem ve Vašem obývacím pokoji. Lampa s úspornou LED technologií má navíc integrovaný stmívač a měnič barev RGBW, funkci nočního osvětlení a to vše lze ovládat na dálku.

2 599 Kč

Stmívatelné stropní LED osvětlení ze série NEO má moderní design. Svítidlo je vyrobeno z kovu v provedení matný nikl. Poskytuje příjemné světlo v teplé barvě. Varianta s 6 svítidly.

2 399 Kč

Závěsné stropní osvětlení ze série Tommy v jednoduchém, ale moderním stylu, vykouzlí v každé domácnosti útulnou atmosféru. Lampa je vyrobena z kovu v provedení matný nikl a je doplněna čtyřmi svítidly s bílými látkovými stínidly. Šířka 75 cm je ideální pro umístění doprostřed nad jídelní stůl. Posuvná lana Vám umožní nastavovat výšku osvětlení podle potřeby.

1 999 Kč

Lustr Enzo zaujme svým minimalistickým designem, který lze snadno kombinovat s různými styly nábytku. Dolaďte stylově Vaši kuchyni nebo obývací pokoj. Závěsná lampa v matně černém provedení bude vypadat obzvlášť dobře nad jídelním stolem.

499 Kč

Moderní lustr s přírodním ratanovým stínidlem o průměru 19 cm vnese do interiéru pohodlí a příjemnou světelnou atmosféru. Poutavý design, který ocení zejména milovníci boho stylu.

849 Kč

Úsporné a voděodolné přisazené svítidlo má klasický kruhový tvar (průměr 22 cm) a lze jej umístit na strop, tak i na stěnu. U osvětlení oceníte LED technologii a vysoký stupeň krytí, díky čemuž je světlo vhodné i do prostor s vysokou vlhkostí, například do koupelny. Může být použito i venku. Tělo i difuzor svítidla jsou vyrobeny z lehkého a trvanlivého plastu v bílé barvě.

849 Kč
Více od značky ASKO - NÁBYTEK

Komoda o šířce 120 cm z kolekce Almo – zajímavý design nábytku ozvláštňuje antracitová struktura lamel, která vyniká v kontrastu se světlými plochami dubového dřevodekoru. Tento nábytek upoutá pozornost na pohled a zároveň plní svůj praktický účel.

5 499 Kč

Praktická kuchyňská naběračka je vyrobena z nylonu v černé barvě. Snadná příprava a servírování polévek a omáček, pohodlné držení díky dlouhé rukojeti z nerezové oceli. Délka 29 cm.

99 Kč

Police na zeď o šířce 80 cm v dekoru dub sonoma – jednoduchý univerzální design pasuje do každého interieru i místnosti. Kovové konzoly pro zavěšení jsou prakticky ukryty ze zadní strany.

539 Kč

Vysoká skříňka s prosklením z kolekce Vienna – elegantní nábytek v černém provedení v kombinaci s imitací přírodního vídeňského výpletu zaujme na pohled a skvěle doplní váš stylový interier. Masivní černé nožky dotváří elegantní vzhled a zároveň umožňují snadnou údržbu podlahy. Objevte tak kouzlo nábytku s tradičním nádechem, který působí útulně, velmi stylově a zároveň zůstává praktický. Z jednolivých elementů tak můžete krásně zařídit prostor celého bytu. Tento nábytek se dobře kombinuje také s přírodními doplňky, navíc úžasně doplní i moderní interier, kde vynikne a stane se zajímavým vizuálním prvkem.

7 499 Kč

Prostorná rohová sedačka s pohodlně tvarovanými polštáři poslouží prakticky v malém i velkém bytě. Očalouněna látkou v barvě myší šedá a vytváří pravý roh. Díky rozkládací funkci na lůžko o velikosti 140×210 cm je vhodná i na trvalé spaní pro dvě osoby. Může být tedy například vhodným řešením do malých bytů, kde poslouží ve dne jako rohová sedací souprava a v noci jako lůžko pro komfortní spaní, které lze během chvilky snadno rozložit.

38 999 Kč

Koberec typu Shaggy přesvědčí svým nádherně měkkým povrchem a kvalitou. Díky jednoduchému antracitovému provedení lze tento chlupatý koberec skvěle kombinovat se stávajícím nábytkem a bytovými doplňky. Vlas je obohacen o lurexové vlákno, které přidává koberci lesklý stříbrný efekt. Gelový podklad na zadní straně je protiskluzový, a proto se koberec hodí i do dětského pokoje. Rozměr 80×150 cm.

749 Kč

Skříň se zásuvkami z programu Mega v dekoru dub sonoma – variabilní program nábytku Mega je zcela univerzální a vhodný pro zařízení každé místnosti. Kombinujte mezi sebou jednotlivé díly a vytvořte si tak doma prostředí podle své vlastní fantazie, potřeb a prostorových možností.

6 799 Kč

Zahradní 2-místná lavice s područkami je vyrobena z teakového dřeva a skvěle zapadne do venkovního prostředí zahrady i terasy. Teakové dřevo se vyznačuje tvrdostí, odolností a dlouhou životností.

3 499 Kč