tipdesign.cz - široká nabídka nábytku

Stolní lampa World 52481106

Výjimečný kus Stolní lampa World 52481106 od kvalitní značky ASKO - NÁBYTEK máte možnost dostat zrovna za rozumné peníze! Zboží pořídíte teď u nás za 529 Kč.
Stolní lampa World

Stolní lampa s LED technologií a motivem Země. Hodí se do ložnice, dětského i obývacího pokoje.

Více z kategorie Stolní lampy a lampičky

Dekorativní stolní lampa má elegantní mřížové kovové stínidlo se zvlněným spodním okrajem, které je opleteno ratanem. Zajímavá kombinace materiálů dodává svítidlu stylový vzhled. Světlo procházející skrz mezery poskytne kreativní světelné efekty a vnese do ložnice či obývacího pokoje útulnou atmosféru.

549 Kč

Stolní lampička v setu obsahuje 2 kusy. Jednoduchý design stolních lamp kombinuje elegantní kovovou konstrukci a šedé látkové stínidlo. Tyto lampičky velmi dobře zapadnou do jakéhokoli stylu bydlení a poslouží nejen na noční stlky, ale i jako skvělý doplněk polic, komod nebo malých stolů.

549 Kč

Stylová stolní lampa ve tvaru skleněné lahve velmi dobře poslouží i jako zajímavý dekorační prvek pro Váš domov. Z kouřového skla a kovu. Ideální k doplnění obýváku, jídelny nebo i kuchyně.

349 Kč

Dekorativní stolní lampa neobvyklého vzhledu s podstavcem ve tvaru zamilovaného smajlíka je skutečným poutačem při zapnutí i vypnutí. Lampička dokáže okouzlit nejen v mládežnickém pokoji na nočním stolku, ale třeba i na komodě v obýváku. Černé látkové stínidlo dokonale ladí s keramickou žlutou základnou.

599 Kč

Stolní lampa je dokonalým zdrojem světla na Vašem stole nebo na nočním stolku vedle Vaší postele. Díky titanovému provedení snadno zapadne do každého interiéru. Výška 33 cm.

499 Kč

Elegantní stolní lampa s šedým látkovým stínidlem a chromově lesklou konstrukcí, která se hodí do Vaší ložnice i obývacího pokoje.

329 Kč

Luxusní stolní lampa s zaoblenou konstrukcí a bílým stínidlem, které je z vnitřní strany doplněno chromovou barvou. Skvěle doplní Váš stylový interiér obýváku, ložnice nebo jakékoliv chodby. Výška 33 cm.

549 Kč

Stylová stolní lampička má stínidlo z bílé látky a výrazné dřevěné nohy s běleným nátěrem.

349 Kč
Více od značky ASKO - NÁBYTEK

Policová skříň o šířce 45 cm v bílé barvě z víceúčelového programu Multiraum. Kombinováním různých dílů můžete snadno zařídit jakoukoliv místnost vašeho bytu.

2 999 Kč

Velikonoční ovečka z bílé keramiky doplní jarní výzdobu a oživí každý interiér. Dekorační soška je dodávána ve 2 různých variantách.

59 Kč

Úložná komoda se 3 zásuvkami o celkové šířce 117 cm v industriálním stylu upoutá pozornost již na pohled skvělou vintage optikou dřevěných latí a obroušeného kovu. Nábytek tak dokonale podtrhne osobitost vašeho interieru. Poskytuje univerzální vnitřní prostor pro ukládání jakýchkoliv věcí.

5 399 Kč

Skvělá a nápaditá šatní skříň s posuvnými dveřmi a středovým panelem pro zavěšení TV, za kterým je navíc ukrytý další úložný prostor. V moderní ložnici či obýváku tak můžete mít spolu na jednom místě umístěnou jak televizi, tak úložné prostory.

29 499 Kč

Hermetická plastová dóza o objemu 0,75 l s růžovým silikonovým těsněním. Potraviny zůstávají dlouho čerstvé a bez zápachu.

85 Kč

Skříňka 2-dveřová o šířce 75 cm v dekoru dub artisan/grafit nabízí praktické úložné prostory, účelnost a čisté linie tvarů, které se hodí do každého interieru.

2 799 Kč

Koupelnová skříňka se zrcadlem z programu Scout – moderní, elegantní a zároveň praktický nábytek do koupelny v dekoru šedý kouřový dub. Nabízí úložné prostory za třemi zrcadlovými dvířky. Přední plochy se zkosenou hranou jsou příjemným detailem.

3 299 Kč

Moderní manželská postel o rozměru lůžka 160×200 cm – s roštem a matrací pro příjemné spaní. Prošívané zadní čelo doplňuje praktický úložný prostor, kam uschováte třeba ložní prádlo. Očalouněna látkou v antracitovém odstínu.

18 999 Kč