tipdesign.cz - široká nabídka nábytku

Stropní/nástěnné osvětlení Madras 805300188

Designový produkt Stropní/nástěnné osvětlení Madras 805300188 od známé společnosti ASKO - NÁBYTEK získáte u nás právě za outletovou cenu! V současnosti za 629 Kč.
Stropní/nástěnné osvětlení Madras

Světlo v industriálním vintage stylu ze série Madras lze umístit na strop nebo stěnu. Jeho kombinace dřeva a kovu ve starožitné stříbrné barvě vytvoří v místnosti příjemnou atmosféru. Svítidlo je doplněno ozdobným kovovým krytem a může sloužit jako decentní doplňkové osvětlení.

Více z kategorie Stropní osvětlení

Přisazené elegantní stropní/nástěnné LED osvětlení je vhodné do interiérů moderních domácností, kanceláří nebo hotelů. Ideální do prostorů s nízkými stropy a oceníte jej v kuchyni, ložnici, obývacím pokoji, pracovně, chodbě či na schodišti. Čtvercové světlo o rozměru 17×17 cm je vyrobeno z kombinace černého ocelového plechu a mléčně bílého plastového difuzoru.

629 Kč

Moderní osvětlení je velmi úsporné díky využití LED technologie. Bílé stínidlo je v klasicky zakulaceném tvaru a po rozsvícení zaujme třpytivým efektem. Svítidlo lze umístit na stěnu či strop. Průměr 33 cm.

599 Kč

Jednoduché stropní LED osvětlení zaujme svými třpytivými kousky, které po rozsvícení vytvoří efekt hvězdné oblohy. Světlo lze pohodlně vypínat a zapínat pomocí dálkového ovladače, díky kterému lze také nastavit požadovanou intenzitu a barvu světla. Nastavení světla se uloží do paměti, které se může po rozsvícení znovu aktivovat. Svítidlo je vybaveno funkcí nočního osvětlení, a proto poskytuje příjemný jas pro orientaci ve tmě.

949 Kč

Univerzální stropní osvětlení ze série Daytona je vyrobeno z kovu a běleného alabastrového skla. Varianta se 3 bodovými svítidly.

799 Kč

Přisazené elegantní stropní/nástěnné LED osvětlení je vhodné do interiérů moderních domácností, kanceláří nebo hotelů. Ideální do prostorů s nízkými stropy a oceníte jej v kuchyni, ložnici, obývacím pokoji, pracovně, chodbě či na schodišti. Kulaté světlo o průměru 22,5 cm je vyrobeno z kombinace bílého ocelového plechu a mléčně bílého plastového difuzoru.

749 Kč

Působivé stropní osvětlení z exkluzivní kolekce Leavy má stínidlo imitující popínavou rostlinu a v interieru vypadá naprosto fantasticky.

1 999 Kč

Přisazená stropní/nástěnná LED lampa kulatého tvaru o průměru 50 cm je vyrobena z kombinace ocelového plechu a plastu s povrchovou úpravou v bílé barvě. Výsledný design svítidla doladí rámeček v bílé nebo stříbrné barvě, které jsou dodávány v balení. Pomocí ovladače nebo vypínače lze regulovat jas i barvu světla a vytvořit si tak atmosféru vhodnou k relaxování a odpočinku, nebo naopak pro práci a četbu. Nechybí ani časovač, který dovoluje nastavení vypnutí světla. Stropní LED osvětlení vytváří příjemný ambient efekt (podsvětlení), díky kterému vznikají na stropě zajímavé efekty. Funkce nočního světla vytvoří skvělou atmosféru pro usínání v ložnici nebo dětském pokoji. LED osvětlení se také hodí do chodby, předsíně či obývacího pokoje a lze jej umístit na stěnu, tak i na strop.

2 499 Kč

Elegantní stropní osvětlení ze série Tommy v jednoduchém, ale moderním stylu, vykouzlí v každé domácnosti útulnou atmosféru. Lampa je vyrobena z kovu v provedení černý mat a je doplněna čtyřmi svítidly s černo-zlatými látkovými stínidly, která jsou polohovatelná. Osvětlení o šířce 70 cm je ideální umístit do obývacího pokoje, ložnice nebo dlouhé chodby.

1 499 Kč
Více od značky ASKO - NÁBYTEK

Šatní skříň s posuvnými dveřmi z kolekce Rivoli – nábytek v dřevodekoru parketového dubu s tmavým grafitem vnese do prostoru vaší ložnice nejen moderní styl, ale především teplo domova. Objemná skříň o šířce 270 cm nabízí 3 vnitřní úložné bloky s šatní tyčí a policí, v případě potřeby lze doplnit navíc o další police. K bočnímu rámu skříně lze připojit paspartový rám s LED osvětlením, které vytvoří intimní atmosféru během večera.

15 999 Kč

Taburet v noblesním glamour vzhledu je očalouněn sametovou látkou v barvě zeleno-modrá aqua. Stylový design podtrhují okrasné knoflíky a zlatý kovový podstavec. U taburetu oceníte také praktický úložný prostor ukrytý pod sedákem.

1 299 Kč

Šatní skříň se zrcadlem o šířce 135 cm z programu Cariba v kombinaci dekoru dub san remo a grafitové barvy. Svým univerzálním stylem je vhodná pro vybavená ložnice, šatny i dětského pokoje.

9 499 Kč

Dekorativní stolní lampa neobvyklého vzhledu s podstavcem ve tvaru zamilovaného smajlíka je skutečným poutačem při zapnutí i vypnutí. Lampička dokáže okouzlit nejen v mládežnickém pokoji na nočním stolku, ale třeba i na komodě v obýváku. Černé látkové stínidlo dokonale ladí s keramickou žlutou základnou.

599 Kč

Obdélný konferenční stolek o rozměru 105×69 cm ve vintage optice dřevěných latí je doplněn praktickou odkládací poličkou v dolní části. Stabilní černá kovová podnož bude dokonale ladit například se sedačkou na kovových nohách, případně k dalšímu nábytku v podobném stylu.

3 599 Kč

Nízký regál o šířce 75 cm v dekoru dub artisan nabízí praktické úložné prostory, účelnost a čisté linie tvarů, které se hodí do každého interieru. Police lze výškově nastavovat.

2 099 Kč

6-dílná sada velikonočních vajíček se stane krásnou dekorací a navodí příjemnou atmosféru. Malované růžové kraslice s glitry jsou ze slepičích vajíček.

99 Kč

Polovysoký regál o šířce 40 cm v bílé barvě nabízí praktické úložné prostory, účelnost a čisté linie tvarů, které se hodí do každého interieru. Police lze výškově nastavovat.

1 999 Kč