Více od značky ASKO - NÁBYTEK

Elegantní cukřenka z kolekce Diamond Line je vyrobena z bílého porcelánu se zdobným reliéfem.

149 Kč

Regál s posuvnými dveřmi z kolekce Switch – moderní bílý nábytek v maximálně praktickém a univerzálním designu můžete využít v téměř jakékoliv místnosti. Jednotlivé díly této nábytkové kolekce lze mezi sebou libovolně kombinovat, skládat vedle sebe, skládat na sebe a vytvářet tak různě velké sestavy podle vašich potřeb a prostorových možností. Tento nábytek skvěle poslouží, ať již se rozhodnete zařídit obývací pokoj, jídelnu, pracovnu, dětský pokoj, komoru, šatnu anebo třeba předsíň. Pro jednoduše moderní a praktický domov.

5 899 Kč

Nástěnná police z programu Georgia – nábytek z elegantního programu Georgia s okrasnými lištami zaujme svým venkovským nádechem. Dekor bělené pinie a optika širokých rámů přidává na mohutném vzhledu. Ideální pro zařízení interiéru ve venkovském nebo rustikálním stylu.

1 599 Kč

Obdélný jídelní stůl s plochou 140×80 cm v bílém provedení doplňuje pruh v imitaci šedého betonu. Má stabilní konstrukci se širokými rohovými nohami.

2 799 Kč

Podzimní dekorace dýně je určena jako svícen na čajovou svíčku, která je vyrobena z terakoty v oranžové barvě. Vydlabaná dýně hruškovitého tvaru má průměr 9 cm.

79 Kč

Dvoustěnný cestovní termohrnek s uchem v barvě latte je vhodný na teplé i studené nápoje. Je vyroben z nerezi a díky vakuovému tělu vydrží nápoje déle horké či studené. Vychutnejte si svou ranní kávu v autobusu či ve vlaku ze stylové termosky o objemu 330 ml.

299 Kč

Horní kuchyňská skříňka o šířce 60 cm z programu Grey v jednoduchém, funkčním a zároveň moderním stylu. Přední plochy v šedém vysokém lesku. Různé elementy kuchyňského programu Grey můžete mezi sebou libovolně kombinovat a sestavit si tak libovolně velkou kuchyni podle vašich individuálních potřeb a prostorových možností

1 999 Kč

Malý jídelní stůl na kovových nohách skvěle poslouží v malém prostoru kuchyně nebo jídelny. Jídelní desku o rozměru 90×65 cm v dekoru dub sonoma můžete navíc rozložit a zvětšit tak její plochu.

2 699 Kč