tipdesign.cz - široká nabídka nábytku

Neměli byste přehlédnout

Jídelní stůl SARAFINA s nádechem industriálna se stane nedílnou součástí každé moderní jídelny či kuchyně. Hlavní plocha je vyrobena **z dřevotřískové laminované desky**, která se vyznačuje snadnou udržovatelností i dlouhou životností. Laděna je pak do dekoru dubu artisan s výraznou kresbou dřeva, zatímco stabilní podnož z MDF materiálu je v kontrastním černém odstínu. Komfort stolování podporuje **rozkládací funkce* na štědrých 234 cm. Usedněte stylově s rodinou či přáteli u jídelního stolu SARAFINA.

8 499 Kč

Sedací souprava LAGACY v elegantním provedení nabízí řešení rohového sezení i pro menší domácnosti. Pohodlný pěnový sedák a příjemným tvarováním spolu s odnímatelnou opěrkou hlavy vám umožní užívat si relaxace na maximum. Díky možnosti rozložení lůžka lze sedačku využít pro občasné přespání. Lůžkoviny pak můžete mít pro případ potřeby připraveny v integrovaném úložném prostoru sedačky. Čalouněná je rovněž její zadní strana, proto může stát i volně v místnosti.

20 769 Kč

Moderní jídelní stůl IVÁN vnese do vaší domácnosti nádech industriálna. **Plocha stolu je vyrobena z dřevěného laminového materiálu**, pro který je typická snadná udržovatelnost a dlouhá životnost. Zároveň je laděna do dekoru ořechu, což v kontrastu s pevnou kovovou podnoží lakované do černé dodá vaší domácnosti náležitý styl. **Komfort stolování je navíc rozšířen o praktickou funkci rozkládání**, s jejíž pomocí se šířka stolu zvětší ze 140 na 180 cm. Každé posezení s rodinou či přáteli tak bude maximálně pohodlné.

7 899 Kč

Komoda GIU 2 se stane praktickou součástí vaší ložnice nebo obývacího pokoje. Kombinace přírodního dekoru dubu artisan s černou barvou vytváří moderní atmosféru v celé místnosti. K uložení všeho potřebného využijete šest zásuvek různých velikostí. Také na horní desku si můžete odložit různé dekorace nebo jiné předměty. Celkovou stabilitu poskytuje kovová podnož. Komoda je vyrobena z laminovaného dřevěného materiálu, který se vyznačuje snadnou údržbou.

4 299 Kč

Potřebujete-li vyřešit sezení při obouvání a oceníte-li i dodatečný úložný prostor, pak je truhla INDIANA tím pravým řešením. Úložný prostor lze využít individuálně na sezónní věci, podušky nebo hračky. Otevírání víka směrem nahoru usnadňují pneumatické písty. Kovové ozdobné rohy a úchytky v kombinaci s výrazným dekorem dřeva vnesou k vám domů pohodu venkova. S lavicí INDIANA vyřešíte místo pro sezení a také prostor pro vše, co je třeba ukrýt. Navíc stylově i funkčně doplňuje kolekci INDIANA, která je individuálně kombinovatelná.

2 499 Kč

Polohovatelné křeslo JIFF v moderním designu je pro pohodlí jak stvořené. Křeslo je potaženo eko kůží, velice příjemnou na dotek. Hluboký sed, vysoké područky a komfortní, zádový opěrák vám umožní dopřát si chvilku klidu a odpočinout si po náročném dni. Pomocí jednoduchého mechanismu křeslo sklopíte do relaxační polohy. Polohovatelné křeslo JIFF je ten typ nábytku, který vám vykouzlí úsměv na tváři a pomůže vám dobít baterky.

7 899 Kč

Jídelní stůl ERIKA T se stane důležitou součástí vaší jídelny či kuchyně. Stůl se pyšní stabilní konstrukcí, nohy má do L a vyrobený je ze snadno udržovatelného dřevěného materiálu. Dekor starého dřeva v kontrastu s černou dodává stolu nejen styl, ale i nádech přírody, díky čemuž se hodí do většiny interiérů.

2 599 Kč

V jednoduchosti je krása. Sedací souprava ETRO je toho důkazem. Díky jednoduchému designu provzdušní vaši domácnost. Svou velikostí poskytne **místo na sezení až pro 3 osoby**. Sedačku je možné **rozložit na lůžko**, pro uschování lůžkovin můžete využít **úložný prostor** pod sedákem. Díky potahu z ploché tkaniny se sedačka snadno udržuje a **potažená záda** vám umožní umístit gauč volně do prostoru. Gauč s otomanem vám nabízí také možnost si při montáži zvolit, zda bude otoman vlevo či vpravo tak, aby odpovídal dispozici vaší domácnosti. Sedačka ETRO je praktickým spojením minimálních nároků na prostor a maximálního využití a bude slušet malé domácnosti i studentskému bytu. V kombinaci s křeslem nebo taburetem ETRO získáte prostor na sezení pro více osob, který můžete kdykoli rozčlenit podle potřeby.

18 999 Kč
Nejnovější zboží

Herní křeslo VAPIR s ergonomickými tvary zajistí maximální pohodlí. Potah je vyroben z hladké tkaniny s polstrováním z kvalitní PU pěny a zároveň disponuje odnímatelnými polštářky. Nastavitelné područky budete mít v poloze, která vám nejvíce vyhovuje. Pogumovaná kolečka jsou ideální pro tvrdé podlahy. Židle obsahuje houpací mechanismus, výška sezení se upravuje páčkou přes kvalitní plynový píst. Nosnost židle je až 130 kg.

4 599 Kč

Jídelní stůl DAENO se stane dominantou každé moderní jídelny či kuchyně. Deska stolu je vyrobena **v kombinaci odolného tvrzeného skla a vysoce kvalitní italské keramiky**. Laděna je pak do dekoru černého mramoru – ten interiér obohatí o punc luxusu. Maximální stabilitu zajišťuje dekorativní podnož z kovu v matném černém provedení. Komfort stolování podporuje **rozkládací funkce** na štědrých 240 cm. Jídelní stůl DAENO dodá styl domácnosti, propůjčí jí praktičnost a stane se tak její nedílnou součástí.

24 999 Kč

Stylová **jídelní židle SCK-305** svým jednobarevným provedením perfektně oživí téměř jakoukoli moderní jídelnu či kuchyni. Skořepina je čalouněna na dotek příjemnou **hladkou tkaninou** ze 100% polyesteru s **dekorativním prošíváním**. Maximální komfort je dosažen **komfortním polstrováním**. Součástí konstrukce jsou i **područky**, které uleví vašim unaveným rukám. Celkovou stabilitu zajištuje **čtyřnohá ocelová podnož**, která je ošetřena černým práškovým lakem. Svoji jídelní židli SCK-305 s maximální nosností 120 kg si můžete vybrat hned z několika barevných provedení.

2 199 Kč

**Šatní skříň BERNO 5** vás zaujme svým moderním, minimalistickým vzhledem, který vaši domácnost obohatí o krytý úložný prostor. Díky užšímu provedení je skvělou volbou i do malých interiérů. Skříň je uzavíratelná pomocí **2 otočných dveří**, které umožňují využít vnitřní prostor skříně na maximum. Za nimi se nachází jednoduše řešené vybavení v podobě **1 šatní tyče a 1 vložené police** nad ní. Přední plochy jsou doplněné o **plastové úchyty** usnadňující každodenní manipulaci. Skříň je vyrobena z laminovaného dřevěného materiálu, který **není náročný na údržbu**. Svoji šatní skříň BERNO 5 si můžete pořídit hned v několika barevných provedeních.

2 699 Kč

Elegantní jídelní židle SCK-283 perfektně zapadne do každé moderní jídelny či kuchyně. Maximální komfort je dosažen polstrováním sedáku i zádové opěrky – společným jmenovatelem je čalounění **z vysoce kvalitní a na dotek příjemné hladké tkaniny**. Komfort pak podtrhují praktické područky. Stabilitu zajištuje podnož **z masivního dřeva** – ta navíc disponuje kluzáky, které eliminují riziko poškození podlahy. Nosnost jídelní židle SCK-283 činí dostatečných 120 kg.

1 999 Kč

Křeslo LENOX bude perfektním doplňkem do moderního, glamour nebo retro inspirovaného interiéru. Sedák je vyroben z polyuretanové pěny, což vám poskytne ten nejvyšší komfort ze sezení. Oblé tvary a potah z hladké tkaniny zase navodí pocit relaxace. Křeslo díky své velikosti bude ideálním řešením do většiny pokojů.

7 999 Kč

Kuchyňská dřezová skříňka o šířce 80 cm z programu Modena – kuchyňský nábytek v dřevodekoru dub artisan/černá působí moderně a útulně zároveň. Jednotlivé elementy z kuchyňského programu Modena můžete mezi sebou různě kombinovat a sestavit si tak kuchyni podle vašich představ a prostorových možností.

1 999 Kč

Horní kuchyňská skříňka o šířce 80 cm z programu Modena – kuchyňský nábytek v dřevodekoru dub artisan působí moderně a útulně zároveň. Jednotlivé elementy z kuchyňského programu Modena můžete mezi sebou různě kombinovat a sestavit si tak kuchyni podle vašich představ a prostorových možností.

1 999 Kč

Dolní kuchyňská skříňka o šířce 80 cm z programu Modena – kuchyňský nábytek v dřevodekoru dub artisan/černá působí moderně a útulně zároveň. Jednotlivé elementy z kuchyňského programu Modena můžete mezi sebou různě kombinovat a sestavit si tak kuchyni podle vašich představ a prostorových možností.

2 249 Kč

Horní výklopná kuchyňská skříňka o šířce 60 cm z programu Modena – kuchyňský nábytek v dřevodekoru dub artisan působí moderně a útulně zároveň. Jednotlivé elementy z kuchyňského programu Modena můžete mezi sebou různě kombinovat a sestavit si tak kuchyni podle vašich představ a prostorových možností.

1 099 Kč

Horní kuchyňská skříňka o šířce 40 cm z programu Modena – kuchyňský nábytek v dřevodekoru dub artisan působí moderně a útulně zároveň. Jednotlivé elementy z kuchyňského programu Modena můžete mezi sebou různě kombinovat a sestavit si tak kuchyni podle vašich představ a prostorových možností.

1 299 Kč

Horní kuchyňská skříňka o šířce 30 cm z programu Modena – kuchyňský nábytek v dřevodekoru dub artisan působí moderně a útulně zároveň. Jednotlivé elementy z kuchyňského programu Modena můžete mezi sebou různě kombinovat a sestavit si tak kuchyni podle vašich představ a prostorových možností.

1 149 Kč

Dolní kuchyňská zásuvková skříňka o šířce 60 cm z programu Grey v jednoduchém, funkčním a zároveň moderním stylu. Přední plochy v šedém vysokém lesku. Různé elementy kuchyňského programu Grey můžete mezi sebou libovolně kombinovat a sestavit si tak libovolně velkou kuchyni podle vašich individuálních potřeb a prostorových možností.

5 799 Kč

Horní kuchyňská skříňka o šířce 80 cm z programu Grey v jednoduchém, funkčním a zároveň moderním stylu. Přední plochy v šedém vysokém lesku. Různé elementy kuchyňského programu Grey můžete mezi sebou libovolně kombinovat a sestavit si tak libovolně velkou kuchyni podle vašich individuálních potřeb a prostorových možností.

2 299 Kč

Dolní rohový kuchyňský regál o šířce 30 cm z programu Karmen v jednoduchém, funkčním a zároveň moderním stylu. Různé elementy kuchyňského programu Karmen můžete mezi sebou libovolně kombinovat a sestavit si tak libovolně velkou kuchyni podle vašich individuálních potřeb a prostorových možností.

1 449 Kč

Horní rohový kuchyňský regál o šířce 30 cm z programu Karmen v jednoduchém, funkčním a zároveň moderním stylu. Různé elementy kuchyňského programu Karmen můžete mezi sebou libovolně kombinovat a sestavit si tak libovolně velkou kuchyni podle vašich individuálních potřeb a prostorových možností.

1 199 Kč

Skříňový nástavec o šířce 70 cm v grafitové barvě z víceúčelového programu Multiraum. Kombinováním různých dílů můžete snadno zařídit jakoukoliv místnost vašeho bytu.

1 699 Kč

Policová skříň o šířce 45 cm v grafitové barvě z víceúčelového programu Multiraum. Kombinováním různých dílů můžete snadno zařídit jakoukoliv místnost vašeho bytu.

2 999 Kč

Skříňový nástavec o šířce 45 cm v grafitové barvě z víceúčelového programu Multiraum. Kombinováním různých dílů můžete snadno zařídit jakoukoliv místnost vašeho bytu.

1 499 Kč

Policová skříň o šířce 50 cm v grafitové barvě z víceúčelového programu Multiraum. Kombinováním různých dílů můžete snadno zařídit jakoukoliv místnost vašeho bytu.

3 149 Kč

Policová skříň o celkové šířce 70 cm v grafitové barvě z víceúčelového programu Multiraum. Kombinováním různých dílů můžete snadno zařídit jakoukoliv místnost vašeho bytu.

3 499 Kč

Elegantní zaoblené křeslo na černých dřevěných nožkách pasuje velikostně téměř do každého prostoru. Toto univerzální křesílko je očalouněno látkou v sametové optice v barvě červená.

3 999 Kč

Komoda 2-dveřová o šířce 97 cm v trendovém stylu nabízí praktické úložné prostory, které můžete využít pro všestranné ukládání. Ve vintage optice obroušeného kovu a dřevěných latí.

3 199 Kč

Obdélné zrcadlo o rozměru 31×134,5 cm slouží pro jednoduché nalepení na vnitřní nebo vnější stranu dveří u šatní skříně.

1 499 Kč

Praktická 3-dveřová šatní skříň se zrcadlem obsahuje kombinaci velkých i malých zásuvek. Vyrobena v kombinaci bílé barvy a imitace šedý beton.

8 999 Kč

Nerezový celoplošný dřez CLP-D800 je vyrobený nejmodernější technologií z potravinářské oceli s vysokým obsahem chrómu a niklu. Povrch dřezu je hladký, Dřez lze umístit variabilně s odkapávací plochou vpravo nebo vlevo, tak jak vám bude v kuchyni vyhovovat. Přichytává se pomocí šroubů zavrtaných do korpusu. Dřez je vhodný pro skříňku o šířce 80 cm a hloubce do 60 cm bez nutnosti přidání pracovní desky. Mezi jeho největší přednosti patří odolnost proti korozi, proti vysokým teplotám a vysoká životnost. Sifon je součástí balení. Součástí sifonu je i přípojka na myčku s kompletním montážním příslušenstvím.

1 199 Kč

Přední panel na vestavnou kuchyňskou myčku o šířce 60 cm z programu Karmen v jednoduchém, funkčním a zároveň moderním stylu. Přední plochy v krémovém vysokém lesku. Různé elementy kuchyňského programu Karmen můžete mezi sebou libovolně kombinovat a sestavit si tak libovolně velkou kuchyni podle vašich individuálních potřeb a prostorových možností.

1 399 Kč

Dolní kuchyňská skříňka o šířce 60 cm z programu Grey v jednoduchém, funkčním a zároveň moderním stylu. Přední plochy v šedém vysokém lesku. Různé elementy kuchyňského programu Grey můžete mezi sebou libovolně kombinovat a sestavit si tak libovolně velkou kuchyni podle vašich individuálních potřeb a prostorových možností.

1 899 Kč

Dolní kuchyňská skříňka o šířce 80 cm z programu Bianka v jednoduchém, funkčním a zároveň moderním stylu. Přední plochy v bílém vysokém lesku. Různé elementy kuchyňského programu Bianka můžete mezi sebou libovolně kombinovat a sestavit si tak libovolně velkou kuchyni podle vašich individuálních potřeb a prostorových možností.

2 399 Kč

Kuchyňská dřezová skříňka o šířce 80 cm z programu Grey v jednoduchém, funkčním a zároveň moderním stylu. Přední plochy v šedém vysokém lesku. Různé elementy kuchyňského programu Grey můžete mezi sebou libovolně kombinovat a sestavit si tak libovolně velkou kuchyni podle vašich individuálních potřeb a prostorových možností.

2 149 Kč

Dolní kuchyňská zásuvková skříňka o šířce 60 cm z programu Bianka v jednoduchém, funkčním a zároveň moderním stylu. Přední plochy v bílém vysokém lesku. Různé elementy kuchyňského programu Bianka můžete mezi sebou libovolně kombinovat a sestavit si tak libovolně velkou kuchyni podle vašich individuálních potřeb a prostorových možností.

5 899 Kč

Dolní kuchyňská skříňka o šířce 40 cm z programu Grey v jednoduchém, funkčním a zároveň moderním stylu. Přední plochy v šedém vysokém lesku. Různé elementy kuchyňského programu Grey můžete mezi sebou libovolně kombinovat a sestavit si tak libovolně velkou kuchyni podle vašich individuálních potřeb a prostorových možností.

2 699 Kč

Praktická 3-dveřová šatní skříň obsahuje kombinaci velkých i malých zásuvek. Vyrobena v kombinaci bílé barvy a dekoru prkenný dub.

8 399 Kč

Pohovka MIKAEL vnese do vašeho domova prvky skandinávského stylu a pověstnou útulnost. Pohodlně usadí vás i návštěvu. Pěnové jádro a výrazné prošívání sedáku a potah příjemný na dotek poskytnou zázemí pro relaxaci. Dřevěné nožky z masivního kaučukovníku zajistí pohovce stabilitu a usnadní udržení pořádku pod pohovkou. Navíc díky nim vypadá pohovka vzdušně a elegantně. V kombinaci s křeslem MIKAEL získáte prostor na sezení pro více osob, který můžete kdykoli rozčlenit podle potřeby.

5 999 Kč

Tužší ortopedická matrace o velikosti 160×200 cm s gelovou pěnou, s 3D vnitřní profilací a pratelným potahem. Oceníte vysokou nosnost a odolnost. Vzdušná konstrukce matrace navozuje to správné klima a napomáhá omezení pocení. Je vyrobena z gelové pěny vysoké kvality, pěny Flexifoam® a studené hybridní pěny Flexifoam® HR-XF.

12 999 Kč

Tužší ortopedická matrace o velikosti 80×200 cm s gelovou pěnou, s 3D vnitřní profilací a pratelným potahem. Oceníte vysokou nosnost a odolnost. Vzdušná konstrukce matrace navozuje to správné klima a napomáhá omezení pocení. Je vyrobena z gelové pěny vysoké kvality, pěny Flexifoam® a studené hybridní pěny Flexifoam® HR-XF.

7 299 Kč

Konferenční stolek v bílé barvě se univerzálně hodí do každého obýváku. Tento stolek o čtvercovém tvaru má zajímavou konstrukci na kolečkách a lze ho tak snadno přesunout.

1 299 Kč

Moderní herní psací stůl s osvětlením se bude líbit hlavně dětem nebo teenagerům. Stůl má stabilní kovovou konstrukci, kterou navíc doplňuje držák na nápoje a držák na sluchátka. Psací deska se zajímavým lesklým povrchem obsahuje praktické zabudované USB výstupy. Zabudované boční LED osvětlení lze měnit nebo vypnout pomocí dálkového ovladače.

3 299 Kč

Jednoduše praktický botník se hodí do každé předsíně nebo šatny. Za výklopnými dveřmi najdete dvě řady přihrádek na boty. Vyroben v provedení bílý.

1 799 Kč

Jednoduše praktický botník se hodí do každé předsíně nebo šatny. Za výklopnými dveřmi najdete dvě řady přihrádek na boty. Vyroben v dekoru dub sonoma.

1 799 Kč

Konferenční stolek na kolečkách je navržen tak, aby různě velké přihrádky mohly poskytnout prostor pro odkládání různě velkých věcí, které pak budete mít ve svém obýváku snadno vždy po ruce. Vyroben v provedení bílý.

1 499 Kč

Extra vysoký konferenční stolek v dekoru dub artisan ocení všichni, kdo si rádi dopřejí dobré jídlo přímo z pohodlí sedačky anebo ti, kteří nemají dostatečný prostor v bytě pro klasický jídelní stůl.

3 999 Kč

Obdélný konferenční stolek v klasickém univerzálním stylu má zvýšenou konstrukci o výšce 54 cm pro praktické využití. Vyroben ve vintage optice dřeva.

1 999 Kč

Elegantní 2-místná pohovka pro všechny, kdo milují klasický styl s vysokou mírou komfortu. Dvojsedák je očalouněn kůží v barvě černá a doplněn prošitím. Vysoké opěradlo v anatomickém tvaru spolu s polohovatelnou opěrkou hlavy poskytuje opravdové pohodlí, které si zasloužíte.

24 999 Kč
Nejnovější články
3. 4. 2023
10 úžasných šatních skříní s otočnými dveřmi: porovnání a recenze modelů lotto, padua, coventry a dalších pro perfektní uspořádání vašeho šatníku

Šatní skříně s otočnými dveřmi představují ideální řešení pro ty, kteří hledají stylový a praktický

Celý článek