tipdesign.cz - široká nabídka nábytku

Neměli byste přehlédnout

Pohovka PALLADIO 2F je osobitá a se stane se vaším oblíbeným místem při čtení knihy, sledování oblíbeného filmu i při posezení s přáteli. Svou velikostí poskytne dostatek prostoru pro **komfortní sezení pro 2 osoby**. O to pravé pohodlí se postarají **polohovatelné opěrky hlavy** a **elektrický vysouvací systém sedáku**. Stačí jen pouhé stisknutí tlačítka a můžete si upravit hloubku sedu z 66 cm na 93 cm. Tyto sofistikované funkce dovedou váš pocit z relaxace a odpočinku k dokonalosti. **Vysoké kovové nožky** oceníte i z praktického hlediska. Prostor pod gaučem zůstává snadno dostupný, a tak i podlaha pod ním se snadno udržuje v čistotě. **Celočalouněné provedení** vám dovolí umístit sedačku do prostoru i ke stěně.

28 999 Kč

Elegantní rendlík o vnitřním objemu 1,5 litru je vyroben z ušlechtilé nerezové oceli a lze použít na všech typech sporáků, včetně indukce.

399 Kč

Horní kuchyňská skříňka POLAR II vhodná k umístění nad digestoř. Je vyrobena z odolného, snadno udržovatelného materiálu. Korpus a interiér skříňky v neutrální bílé barvě nebo v kombinaci s dekorem dřeva na dvířkách působí elegantně. Otevírání dvířek vám usnadní kovová, úchytka.

1 301 Kč

Komoda dvoudveřová o šířce 71 cm a v dekoru dub sonoma. Jednoduchým a zcela univerzálním stylem se hodí do jakékoliv místnosti.

1 899 Kč

Elegantní jídelní židle CHAC 3 zapadne do každé moderní jídelny či kuchyně. Maximální komfort je dosažen polstrováním sedáku i zádové opěrky – společným jmenovatelem je pak čalounění **z vysoce kvalitní hladké tkaniny sametového vzhledu** s dekorativním prošíváním. Stabilitu zajištuje kovová podnož ve zlatém odstínu – ten interiéru vdechne punc luxusu a lehký nádech glamour stylu. Usedněte pohodlně na jídelní židli CHAC 3.

1 487 Kč

Originální doplněk v mnoha barevných provedení nejen do dětských pokojů. Lze jej bez problémů přenášet kamkoli ve vaší domácnosti. Je vyplněn granulátem polystyrenu a maximální nosnost je 120 kg.

1 799 Kč

**Dětská postýlka INNES** představuje ideální nábytek v souladu s požadavky pro děti. Zaoblené hrany postýlky zabraňují nechtěnému ublížení a případnému nebezpečí. Praktickou funkcí je **nastavitelná výška ložné plochy**, která usnadní přístup k dítěti. Ložnou plochu lze nastavit až do 3 výškových poloh. Jakmile se dítě začne batolit, jsou k dispozici také **3 vyjímatelné příčky**, aby dítě snadno samo dostalo do postýlky a ven. Postýlka je vyrobená z fóliovaného dřevěného materiálu nenáročného na údržbu. Do postýlky se vejde **matrace o rozměrech 70×140 cm**. Chcete mít interiér sjednocený do jednoho stylu? Podívejte se na další nábytek ze stejnojmenného nábytkového programu INNES.

4 339 Kč

Komoda SPOT vnese do vaší ložnice prvky industriálního stylu. Kombinace černé barvy a přírodního dekoru dubu artisan dělá nábytek SPOT velice atraktivním a díky tomu dokonale vyzdobí každý moderní interiér. Pásek s LED osvětlením umístěným na horním rámu komody zvýrazní samotný nábytek. Tři bezúchytové zásuvky poslouží k uložení nejrůznějších předmětů a oblečení. Komodu lze kombinovat s ostatním nábytkem z programu SPOT.

5 499 Kč
Nejnovější zboží

Kancelářská židle SIGQ-345 doplní váš pracovní stůl v domácí pracovně či v kanceláři. Židle je potažena hladkou tkaninou v kombinaci se síťovanou tkaninou. Ruce si pohodlně opřete o široké plastové područky. Správnou stabilitu a oporu zajišťuje kovový pochromovaný kříž. Židli lze výškově nastavit za pomocí plynového pístu, tuhost zase uzpůsobíte šroubem pod sedákem. Maximální nosnost činí až 120 kg.

1 983 Kč

Sedací souprava BEATRICE-U situovaná do tvaru písmena U, je tou nejlepší volbou pro ty, kteří hledají moderní kousek do velkého obývacího pokoje. O dostatek pohodlí se postarají zádové a područkové polštáře, díky nimž si budete moci užívat relaxaci na maximum. Integrovaný, větratelný úložný prostor pod sedákem si hravě poradí s rozměrnými textiliemi, jako jsou peřiny, deky a polštáře. Sedací souprava má potažená záda originální potahovou tkaninou, takže může stát volně v prostoru.

11 159 Kč

V kancelářském křesle SIGQ-319 budete mít vždy maximální pohodlí i při každodenním pracovním vytížení. Luxusní potah s decentním prošíváním přidává na atraktivitě křesla. Je vyrobeno z hladké tkaniny, která je příjemná na dotek, naopak měkké polstrování vám dopřeje zasloužený komfort. Křeslo dále disponuje houpacím mechanismem a výškově nastavitelným sedákem, tuhost pohupu si uzpůsobíte dolním šroubem. Maximální nosnost 120 kg.

2 045 Kč

Stylová **jídelní židle SCK-305** svým jednobarevným provedením perfektně oživí téměř jakoukoli moderní jídelnu či kuchyni. Skořepina je čalouněna na dotek příjemnou **hladkou tkaninou** ze 100% polyesteru s **dekorativním prošíváním**. Maximální komfort je dosažen **komfortním polstrováním**. Součástí konstrukce jsou i **područky**, které uleví vašim unaveným rukám. Celkovou stabilitu zajištuje **čtyřnohá ocelová podnož**, která je ošetřena černým práškovým lakem. Svoji jídelní židli SCK-305 s maximální nosností 120 kg si můžete vybrat hned z několika barevných provedení.

1 921 Kč

Elegantní křeslo SIGURD rozzáří svým designem každý interiér. Vnese do vašeho domova prvky skandinávského stylu a pověstnou útulnost a pohodlí. Sedák spolu s opěrákem jsou potaženy hladkou látkou příjemnou na dotek. Zaoblené tvary křesla přímo svádí k relaxaci a vy si odpočinete a vychutnáte chvilky klidu. Nožky z masivního kaučukovníku podtrhují elegantní vzhled křesla a zajistí jeho stabilitu. Oceníte je však i z praktického hlediska, jelikož umožňují snadný úklid pod křeslem.

2 355 Kč

**Manželská postel CELESTA** v jednoduchém, nadčasovém designu skvěle doplní moderně laděné i starší interiéry. Konstrukce je potažena **hladkou tkaninou** ze 100% polyesteru, která je velice příjemná na dotek. Nejvýraznějším prvkem je **decentně prošívané vysoké čelo**, které je ideální pro pohodlné opření během večerní relaxace. Postel je vybavena dvojící **matrací s bonellovými pružinami**, které se postarají o váš komfortní a ničím nerušený spánek. Systém bočního výklopu matrací potom umožňuje snadný přístup do praktického, **úložného prostoru v rámu** postele, který skvěle poslouží pro uschování lůžkovin a dalších předmětů. Postel je dodávána rovněž včetně pohodlného **topperu o výšce 4 cm**, který sjednotí povrch ložné plochy. Dvoulůžkovou postel CELESTA si můžete pořídit hned **v několika barevných variantách i různých velikostech**.

19 799 Kč

Elegance a jednoduchý design, který vás okouzlí, taková je kuchyně SORENA. Sestava spodních a horních skříněk s decentním úchytem nabízí příjemné zázemí pro vaření. Snadno udržovatelné lamino vytváří optimální zázemí pro práci v kuchyni. Kuchyně je dodávána včetně pracovní desky o síle 28mm a příjemně ladí se zbytkem kuchyně. Dřezová skříňka dodávána bez pracovní desky a bez dřezu. Spotřebiče, baterie, osvětlení a doplňky nejsou součástí sestavy.

8 307 Kč

Praktický jídelní stůl o velikosti 120×80 cm můžete snadno rozložit na šířku 200 cm pomocí bočních výsuvných ploch. Tento stůl v dekoru dub sonoma je vyroben v klasickém univerzálním stylu tak, aby pasoval téměř do jakékoliv jídelny či kuchyně.

5 299 Kč

Velmi praktický dvojitý botník o šířce 100 cm je vyroben v bílé barvě a ocení ho všichni, kdo potřebují uschovat větší množství obuvy. Po otevření tohoto dvoudveřového botníku zjistíte, že jeho vnitřní prostor obsahuje dvojité množství přihrádek než jiné běžné botníky. Vnitřní prostor tohoto botníku je zároveň přehledný a umístíte do něj až 24 párů bot.

5 799 Kč

Velmi praktický dvojitý botník o šířce 100 cm je vyroben v dekoru dub artisan a ocení ho všichni, kdo potřebují uschovat větší množství obuvy. Po otevření tohoto dvoudveřového botníku zjistíte, že jeho vnitřní prostor obsahuje dvojité množství přihrádek než jiné běžné botníky. Vnitřní prostor tohoto botníku je zároveň přehledný a umístíte do něj až 24 párů bot.

5 799 Kč

Obdélný jídelní stůl na černé kovové podnoži má moderní design a je zároveň stabilní. Zesílená obdélná jídelní deska o velikosti 160×90 cm je vyrobena v dekoru dub artisan. Tento stůl bude dokonale pasovat například k jídelním židlím s kovovou konstrukcí.

5 199 Kč

Obdélný jídelní stůl v kombinaci černý/dub artisan a o ploše 137×80 cm je vybaven rozkládací funkcí, díky které získá šířku 177 cm. Univerzálním stylem se hodí do moderního i klasického domova.

3 799 Kč

Obdélný jídelní stůl v dekoru dub sonoma a o ploše 120×70 cm je vybaven rozkládací funkcí, díky které získá šířku 160 cm. Univerzálním stylem se hodí do moderního i klasického domova.

3 799 Kč

Rohový psací stůl v bílé barvě je příjemným ergonomickým prostředím, kde budete mít díky odkládacím přihrádkám a úložným prostorům věci stále při ruce. Skříňku lze ke stolu univerzálně namontovat na pravou anebo levou stranu a přizpůsobit si tak nábytek podle prostoru.

4 899 Kč

Praktická 2-dveřová šatní skříň obsahuje kombinaci velkých i malých zásuvek. Vyrobena v kombinaci bílé barvy a dubu sonoma.

5 499 Kč

Praktická 3-dveřová šatní skříň se zrcadlem obsahuje kombinaci velkých i malých zásuvek. Vyrobena v kombinaci bílé barvy a dubu sonoma.

8 999 Kč

Elegantní manželská postel o rozměru lůžka 180×200 cm má zaoblený tvar zadního čela. Díky vyšší konstrukci je vstávání pohodlnější, navíc obsahuje i polohovatelné rošty. Očalouněna bílou ekokůží.

16 499 Kč

Romantické kouzlo nábytku v elegantním venkovském stylu podtrhují dekorativní reliéfy předních ploch a kombinace běleného sibiřského modřínu s útulnými tóny dubového dřevodekoru.

4 499 Kč

Vybavte váš obývací pokoj moderní TV komodou MAKARIA 1, což obohatí vaše prostředí příjemnou atmosférou. Atraktivní spojení tmavě šedé a bílé barvy s povrchem ve vysokém lesku. Horní plocha o šířce 140 cm nalezne dostatek místa i pro TV příslušenství či různé dekorace. Úložný prostor se skládá z otevřené přihrádky, jedné zásuvky a dvou dvířek, ve kterých se skrývá vždy jedna police. Decentní úchytky usnadňují manipulaci a podtrhují celkový styl komody.

3 299 Kč

Praktická 3-dveřová šatní skříň se zrcadlem obsahuje kombinaci velkých i malých zásuvek. Vyrobena v kombinaci dub sonoma/bílé středové plochy.

8 999 Kč

Elegantní jídelní set HELENE G je praktický do každé jídelny. Sestava obsahuje 4 židle a jídelní stůl, šikovná funkce jídelního stolu v tomto setu je ta, že si můžete vybrat jakou bude mít středový pruh na stole barvu (bílá, černá). Díky tomu si stůl můžete vyladit přesně tak, aby sedl do vašeho interiéru. Stůl je vyroben ze snadno udržovatelného, laminovaného dřevěného materiálu a židle má pohodlné čalounění, které stojí na stabilní kovové konstrukci. Židle má navíc stylově prošívaná záda. Usedněte ke stolu a prožívejte příjemné chvíle s rodinou na našem jídelním setu HELENE G.

6 999 Kč

Jídelní židle ADRIENA vás zaručeně nadchne svým moderním designem a dokonalým zpracováním. Potahová látka ze syntetické kůže je velice pohodlná a stylově prošitá. Lakovaná konstrukce je stabilní, protože je z kovu. Tato židle má vysokou nosnost až 110 kg. Zpříjemněte si chvíle při posezení u stolu s rodinou či přáteli touto jídelní židlí ADRIENA.

1 099 Kč

Rohová sedačka se zaoblenými tvary, velkými opěrnými polštáři, úložným místem a rozkladem. Sedací souprava může být univerzálně smontována jako pravý nebo levý roh. Očalouněna měkoučkou látkou s delším strukturovaným vlasem v barvě světle béžová.

17 999 Kč

Noční stolek na černé kovové podnoži zaujme na pohled moderním designem. Stolek s 1 zásuvkou je vyroben v bílém provedení a přední plochy zásuvky doplňuje profilace, která vytváří na předních plochách zajímavý lamelový efekt. Tento noční stolek o 40 cm šířce lze snadno umístit také do prostoru malé ložnice. Stolek můžete případně využít i jako odkládací nebo přístavný stolek kdekoliv v prostoru vašeho moderního interieru.

2 099 Kč

Noční stolek na černé kovové podnoži zaujme na pohled moderním designem. Stolek s 1 zásuvkou je vyroben v tmavě šedém grafitovém provedení a přední plochy zásuvky doplňuje profilace, která vytváří na předních plochách zajímavý lamelový efekt. Tento noční stolek o 40 cm šířce lze snadno umístit také do prostoru malé ložnice. Stolek můžete případně využít i jako odkládací nebo přístavný stolek kdekoliv v prostoru vašeho moderního interieru.

2 099 Kč

Jednoduchá nástěnná police v barvě bílá a o šířce 120 cm. Polička je naprosto univerzální do každé místnosti. Kovové konzoly pro zavěšení police na zeď jsou součástí balení.

399 Kč

Jednoduchá nástěnná police v barvě černá a o šířce 90 cm. Polička je naprosto univerzální do každé místnosti. Kovové konzoly pro zavěšení police na zeď jsou součástí balení.

349 Kč

Horní kuchyňská skříňka o šířce 40 cm z programu Karmen v jednoduchém, funkčním a zároveň moderním stylu. Přední plochy v krémovém vysokém lesku. Různé elementy kuchyňského programu Karmen můžete mezi sebou libovolně kombinovat a sestavit si tak libovolně velkou kuchyni podle vašich individuálních potřeb a prostorových možností.

1 799 Kč

Předsíňová komoda/botník z kolekce Barcelo – nábytek v dřevodekoru dub viking dodá prostoru předsíně velmi útulné domácké klima. Široké rámy spolu s členitými liniemi dodávají nábytku masivnější efekt. Tento nábytek se hodí jak do moderního, tak do klasicky zařízeného interieru.

5 999 Kč

Trendová rohová sedací souprava s velkými polštáři a opěrkami hlavy pro příjemné domácí pohodlí. Očalouněna měkkoučkou strukturovanou látkou v barvě krémová, která je velmi útulná. Tato sedačka nabízí možnost univerzálního sestavení jako pravý nebo levý roh a navíc je díky svým rozměrům vhodná také do malého prostoru obýváku. U sedačky oceníte rozkládací funkci na příležitostné lůžko i úložný prostor ukrytý pod sedákem. Sedačka na vyšších nožkách usnadňuje údržbu podlahy, kdy můžete využít i robotický vysavač.

19 499 Kč

Rohová sedací souprava se zaoblenou područkou, levým otomanem, rozkládací funkcí a úložným prostorem. Očalouněna tkaninou v barvě světle šedá. Elegantní tvary sedačky pasují do každého bytu.

19 999 Kč

Nadčasová pohovka s rozkládací funkcí na lůžko pro hosty. Polyuretanová pěna zajišťuje příjemný komfort během sezení i ležení. Součástí jsou zádové a područkové polštáře. Do úložného prostoru lze uschovat například ložní prádlo anebo sezónní věci.

8 999 Kč

Zaoblená rohová sedací souprava s příjemně měkkými polštáři pro útulnou domácí pohodu. Díky funkci rozkladu se sedačka snadno promění v lůžko pro příležitostné spaní. Otoman můžete univerzálně smontovat na pravou nebo levou stranu – najde tak snadno místo v jakékoliv místnosti. V kombinaci šedá/světle šedá tkanina.

19 999 Kč

Zaoblená rohová sedací souprava s příjemně měkkými polštáři pro útulnou domácí pohodu. Díky funkci rozkladu se sedačka snadno promění v lůžko pro příležitostné spaní. Otoman můžete univerzálně smontovat na pravou nebo levou stranu – najde tak snadno místo v jakékoliv místnosti. V kombinaci černá/šedá tkanina.

19 999 Kč

Dvoupatrová bílá postel o velikosti lůžka 90×200 cm má boční schůdky a se svým univerzálním designem hodí do každého pokoje. Praktický odkládací regál u horního i dolního lůžka poslouží pro odkládání knížek, budíku, psacích potřeb nebo dekorací.

9 999 Kč

Jednoduchá nástěnná police v barvě černá a o šířce 60 cm. Polička je naprosto univerzální do každé místnosti. Kovové konzoly pro zavěšení police na zeď jsou součástí balení.

249 Kč

**Sedací pytel CAKE** představuje originální řešení sezení do domácnosti, které ocení děti i dospělí. Příjemný **manšestrový potah** vyrobený z polyesteru s 10% příměsí nylonu vás potěší svým sametově hladkým povrchem. Díky vnitřní **výplni z polystyrenového granulátu** se pytel ideálně přizpůsobí poloze vašeho těla. Maximální nosnost činí 120 kg.

1 999 Kč

**Sedací pytel CAKE** představuje originální řešení sezení do domácnosti, které ocení děti i dospělí. Příjemný **manšestrový potah** vyrobený z polyesteru s 10% příměsí nylonu vás potěší svým sametově hladkým povrchem. Díky vnitřní **výplni z polystyrenového granulátu** se pytel ideálně přizpůsobí poloze vašeho těla. Maximální nosnost činí 120 kg.

1 999 Kč

**Sedací pytel CAKE** představuje originální řešení sezení do domácnosti, které ocení děti i dospělí. Příjemný **manšestrový potah** vyrobený z polyesteru s 10% příměsí nylonu vás potěší svým sametově hladkým povrchem. Díky vnitřní **výplni z polystyrenového granulátu** se pytel ideálně přizpůsobí poloze vašeho těla. Maximální nosnost činí 120 kg.

1 999 Kč

**Sedací pytel CAKE** představuje originální řešení sezení do domácnosti, které ocení děti i dospělí. Příjemný **manšestrový potah** vyrobený z polyesteru s 10% příměsí nylonu vás potěší svým sametově hladkým povrchem. Díky vnitřní **výplni z polystyrenového granulátu** se pytel ideálně přizpůsobí poloze vašeho těla. Maximální nosnost činí 120 kg.

1 999 Kč

**Sedací pytel CAKE** představuje originální řešení sezení do domácnosti, které ocení děti i dospělí. Příjemný **manšestrový potah** vyrobený z polyesteru s 10% příměsí nylonu vás potěší svým sametově hladkým povrchem. Díky vnitřní **výplni z polystyrenového granulátu** se pytel ideálně přizpůsobí poloze vašeho těla. Maximální nosnost činí 120 kg.

1 999 Kč

Sedací souprava EVA k vám vnese kouzlo domácí pohody. Součástí je i taburet, který jednoduchým přisunutím k sedačce vytvoří praktické lůžko pro občasné přespání. Obsahuje navíc i úložný prostor, kam umístíte veškeré lůžkoviny. Zadní strana je potažena potahovou tkaninou, která vám umožní sedačku umístit do prostoru nebo ke zdi. Sedací souprava EVA si vás získá svým elegantním vzhledem i praktickými funkcemi.

16 999 Kč

Taburet DOVER je originálním moderním doplňkem, který váš domov obohatí o praktický kus nábytku. Komfortní pěnový sedák je potažen hladkou tkaninou sametového vzhledu, která je velice příjemná na dotek. Vnitřní konstrukce taburetu je vyrobena z bukového dřeva, která v kombinaci s dřevěnými nohami dodává potřebnou stabilitu a maximální nosnost až 160 kg.

4 999 Kč

Univerzální regál MERRICK 4 zaujme svým mnohostranným využitím a nenáročnou údržbou. Šest praktických polic poskytuje dostatek prostoru pro vše, co potřebujete mít po ruce. Regál je vyroben z kvalitního laminovaného dřevěného materiálu a na výběr máte ze dvou příjemných barevných variant.

2 299 Kč
Nejnovější články
3. 4. 2023
10 úžasných šatních skříní s otočnými dveřmi: porovnání a recenze modelů lotto, padua, coventry a dalších pro perfektní uspořádání vašeho šatníku

Šatní skříně s otočnými dveřmi představují ideální řešení pro ty, kteří hledají stylový a praktický

Celý článek